Braelyn Simone- Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Брелин Симон е истинското име на B Simone. Тя е певица и актьор, най-известна с първото си EP, Lost Soul, издадено през 2014 г. Тя също беше избрана за ролята на „Aaliyah“ в биографичен филм за живота на покойната певица. Тя ще се присъедини към актьорския състав на Girls Cruise на VH1 през 2019 г. Освен това във филма нейният герой Алия е изпълнителен продуцент, а звездата Лил Ким отива на пътуване на живота си с известните си приятели. Mya и Rozonda Thomas също се появиха във филма и бяха изпълнителни продуценти. Освен R&B певческата си кариера, тя има над 5 милиона последователи в профила си в Instagram. Включете се, за да научите повече за възрастта, височината, теглото, гаджето, семейството, работата, нетната стойност на B Simone и друга интересна информация за нея.

Бързи факти

Истинско име Брелин Симон
Псевдоним Б Симон
Възраст на 31 години
рожден ден 5 април 1990 г
Професия Звезда на социалните медии,
Певица, актриса
Родно място Далас, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Сексуалност Направо
Религия християнството
Пол Женски пол
Зодия Овен
Височина/ Висок Футове и инчове: 5’5″
Сантиметри: 165 см
Метри: 1.65м
Тегло Килограми: 55 кг
Паундове: 121 паунда
Измервания на тялото
(гърди-талия-ханш)
36-25-42 инча
Размер на чашката на сутиена 33 D.D.
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6 (САЩ)
Семейно положение Неомъжена
гадже Dababy (както през 2020 г.)
Бивш приятел Дариан Барнс (актьор и модел)
Нетна стойност Приблизително 2 милиона щатски долара
Печалби от спонсори Не се знае
Марки N/A
Хоби N/A

B Симон Биография, възраст и националност

Коя е B Simone? В момента тя ще бъде на 31 години. Тя е отгледана в Далас, Тексас. Нейният баща, майка и братя и сестри съставляват нейното семейство. Тя е американска гражданка. Braelyn е нейното собствено име. Имената на баща й и майка й не са известни на широкия свят. Тя също има братя и сестри. Джордин е името на сестра й. По отношение на образованието, тя има бакалавърска степен.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е B Simone? Тя е висока 5 фута и 5 инча. Прелестната актриса така условно поддържа телесното си тегло и форма. Тя тежи около 55 кг (121 паунда). Физическите й размери са 36-25-42 инча. Тя има 33 D.D. размер на чашката на сутиена. Б Симон

B Simone позира за снимка Източник: Instagram

B Simone Нетна стойност 2022 г

Каква е нетната стойност на B Simone? B Симон се съобщава, че нетната стойност е в диапазона от 2 милиона долара към 2022 г. Основният й източник на доходи е пеенето. Тя също така рекламира много артикули и бизнеси. Тя също има свой собствен канал в YouTube, който има 621K+ абонати към август 2020 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

За първи път се явява на прослушване за състезанието The Search на BET през 2012 г. Въпреки това среща откази. Освен това тя е доста известна в социалните мрежи. Тя има профили в Instagram @ thebsimone, bsimonebeauty и everythingbxoxo. GUCCI е нейна любима марка.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на B Simone? Тя има любовна връзка с рапъра Dababy. Двамата си пасват добре. Преди това тя се срещаше с Дариан Барнс. Освен това бившият й приятел Дариан е известен актьор и модел, който играе ролята на Invisaline в телевизионния сериал You're My Boyfriend.

Факти

 • Тя е доста активна в социалните мрежи.
 • Нейната биография в YouTube гласи, Здравейте бебета, аз съм B.Simone! Амбициозен артист по пътя към успеха. Просто млада дама, която следва сърцето си! Тази страница съдържа мои песни, забавни предизвикателства, влогове, уроци и друго съдържание!
 • Тя обича да си прави татуировки.
 • Нейният канал в Instagram е пълен със зашеметяващи, съблазнителни и сладострастни снимки.
 • Освен това е успешна бизнесдама.
 • Тя предлага продуктите си като чанти, чанти, чанти, дизайнерски чанти и много други в своята стока, наречена „ww7.everythingbxoxo.com“.
 • Под нейната линия Merch можете да получите какъвто стил чанта желаете, независимо дали е чанта, която да ви помогне да поддържате организираност, или модерна чанта за почивка или удоволствие.
 • Тя има чанта за кръст, която е едновременно издръжлива и полезна, както и с красив дизайн.
 • Запазената марка на нейната марка е Elegance, което е философията на нейната марка.
 • Под стилния външен вид на тези портмонета с кръстосано тяло се крие набор от функции за организиране, които правят стоките лесни за откриване и под ръка.
 • Чантите имат луксозно подплатени отделения, вътрешни и външни джобове с цип или плъзгащи се джобове и специални секции за телефони, слънчеви очила, портфейли, моливи и други често използвани стоки.
 • Тя е голям любител на животните.

Популярни Публикации