Брадли Мартин- Биография, възраст, височина, приятелка, срещи, нетна стойност

Брадли Мартин е фитнес ентусиаст и YouTuber от Съединените щати. Брадли Мартин също е съосновател и главен изпълнителен директор на Zoo Culture Gym. Научете повече за Брадли Мартин Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Брадли Мартин
Дата на раждане: 22 май 1989 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Фитнес ентусиаст
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 8 милиона долара
Цвят на очите Лешниково кафяво
Родно място Сан Франциско Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Религия Кристиян

Биография и ранен живот

Брадли Мартин е роден на 22 май 1989 г. и е на 32 години към 2021 г. Близнаци е неговата зодия. Роден е в Съединените американски щати, в Сан Франциско, Калифорния. Националността му е американска, той е бял и е християнин.

Няма налична информация за семейния му произход, включително имената на неговите родители и братя и сестри. Въпреки това има доказателства, че е преживял трудно детство. Когато е само на шест години, баща му се самоубива поради остра депресия и мизерия. Той е израснал без бащинска фигура и е развил силно чувство за независимост от детството си.Освен това, в светлината на образованието му, има слух, че той е напуснал колежа един семестър преди да се дипломира, за да се концентрира върху кариерата си.

Височина и тегло

Брадли Мартин притежава луда физика, която е едновременно стегната и мускулеста. Освен това той тренира пет до шест пъти седмично и живее под мотото „Всеки ден е ден за оръжие“. По същия начин неговата програма за вдигане на тежести е насочена към надхвърляне на 75-80% от максималното тегло за едно повторение.

Той изпълнява мускулната си тренировка в три до пет серии от 15-20 повторения. Той е висок приблизително 6 фута 3 инча (75 инча) и тежи около 116 килограма (256 фунта). По същия начин той има светла кожа, лешникови очи и брада на лицето си. Въпреки това не се предоставя допълнителна информация за измерванията на тялото му.

Професионален живот

Брадли Мартин започва своето фитнес пътешествие на крехката възраст от 14 години, когато започва да работи във фитнес зала. По същия начин той постепенно развива своите способности за пауърлифтинг и очарователна физика поради това. Освен това знанията му за фитнес, тренировки с тежести и правилно хранене се увеличиха значително. По подобен начин той стартира своята фитнес програма, наречена „BMFit“, през януари 2006 г. Тази програма беше фитнес програма, която предоставяше на хората рутинни тренировки, планове за хранене и насоки за хранителни добавки.

По подобен начин през май 2017 г. той съосновава фитнес организацията „Zoo Culture Gym“. По същия начин той притежава оборудване, свързано с фитнес зали, като „Добавки за произход“ и облекло и фитнес оборудване като „BMFIT Gear“. По подобен начин през юли 2012 г. той беше назначен за главен изпълнителен директор на AlphaCre8tivedesigns. Въпреки че започна своята фитнес кариера през януари 2006 г., той стартира собствен канал едва през август 2014 г. Той стартира свой собствен канал в YouTube, „Брадли Мартин“, където споделя фитнес- свързано съдържание. В момента неговият канал има над 886 видеоклипа с над 355 милиона гледания и над 2,48 милиона абонати. По същия начин, най-ранният му видеоклип включваше „Правила за гърди за начинаещи“, „Програма за крака за начинаещи“, „Натискане на пейка“, „Издърпване“ и „Предизвикателства“.

Най-популярният му видеоклип е „Hitting on Girls at Golds Gym the Mecca“, който има над 13 милиона гледания. По подобен начин второто му най-популярно видео, „Bradley Martyn has Kicked Off Planet“, има над 10 милиона гледания. По подобен начин другите му популярни видеоклипове включват „Logan Paul Punched Me in the Face!“ и „Teenage Attached for Deadlifting in Montreal“, които са събрали над 7 милиона гледания в канала му в YouTube.

Освен основния си канал в YouTube, той поддържа и втори канал, „Bradley Martyn’s Culture Cast“, където публикува видео подкасти всеки четвъртък. Той стартира този канал на 19 септември 2017 г. и видеоклиповете му са натрупали над 2,2 милиона гледания.

Нетната стойност на Брадли Мартин

По същия начин, освен че е фитнес инструктор и знаменитост в Youtube, той притежава няколко франчайза и е натрупал доста богатство в хода на кариерата си. По същия начин различни източници оценяват Нетното състояние на Брадли Мартин ще бъде около 8 милиона долара към октомври 2022 г . Няма обаче информация за стойността на активите му.

Брадли Мартин Приятелка и срещи

Освен това Брадли Мартин никога не е участвал в каквито и да било спорове. Запазил е изчистен външен вид и не се забърква в никакви спорове.

По същия начин той е необвързан и никога не е имал връзка. Освен това той не е разкрил нищо за предишната си връзка.

Популярни Публикации