BradDoesBanter- Нетна стойност, възраст, приятелка, етническа принадлежност, височина, Instagram

BradDoesBanter е известен британски YouTube влогър и геймър с популярен YouTube канал. Убедените коментарни видеоклипове, предизвикателства и противоречиви блогове на BradDoesBanter му спечелиха над 288 000 абонати. Научете повече за BradDoesBanter Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, етническа принадлежност, височина, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име: Брад
Дата на раждане: 29 юли 1999 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Англия
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Син
Цвят на косата кафяво
Националност британски
Youtube Брад Youtube
Instagram Брад Instagram

BradDoesBanter Възраст и ранен живот

BradDoesBanter е на 23 години . Той беше роден на 29 юли 1999 г. в Англия, под знака на Лъва. В акаунтите си в социалните мрежи той често представя майка си. И преглеждайки снимките, които публикува на него, майка му разкрива прекрасна връзка между майка и син. Те са изключително близки.

Освен това той е от британска националност, но не е посочил етническия си произход. Няма налична информация за неговото образование. В момента живее в Tameside, Манчестър, Англия.Височина и тегло на BradDoesBanter

Колко висок е BradDoesBanter? Той е мъж с кестенява коса и сини очи. Той има добър висок ръст и телесно тегло на Chevy. Неговата височина, тегло и други статистически данни за тялото обаче не са достъпни в интернет.

  BradDoesBanter

BradDoesBanter (Източник: Pinterest)

BradDoesBanter Професионален живот

По отношение на професията, BradDoesBanter е популярен английски ютубър, известен със своите тирадовски видеоклипове и взаимодействия с други ютубъри. Той привлече вниманието на няколко добре познати ютубъри, включително PewDiePie и Sky Does Everything, последният от които го доведе в Съединените щати, които Брад описва като миришещи на пикня.

По същия начин той прави видеоклипове в стил коментар с някои от най-популярните си същества в Buzzfeed. По същия начин той имаше масивни последователи във всичките си четири акаунта в Twitter, всички от които бяха спрени в резултат на изключително противоречивите му туитове. Той е приятел с други YouTubers от неговия калибър, включително Chubbs, Memeulous, ImAllexx, Pyrocynical и други. Той дори има свой собствен канал за игри, BradDoesGames.

Преди това той беше известен като Brad Does Minecraft и направи видеоклипове за Minecraft, първият от които беше озаглавен Minecraft: Oak Jungle solo PARKOUR! с Брад и беше премахнат от неговия канал. Неговите видеоклипове са предимно за Minecraft, по-специално Hunger Games и UHC сериали, преди да преминат към по-комични и Funny Moments тип видеоклипове. С течение на времето то се превърна в основен тип съдържание, допълнено от въпроси и отговори и шеговити разговори.

За съжаление популярността му започна да намалява, след като той сподели видеоклипове на себе си в реалния живот, като например четене на коментари на омраза.

Нетно състояние и доходи на BradDoesBanter

Колко струва нетната стойност на BradDoesBanter? По отношение на приходите на BradDoesBanter, той е звезда в YouTube, която е натрупала значително състояние. Печалбите му обаче не са достъпни в интернет. Към октомври 2022 г , YouTube каналът на BradDoesBanter е спечелил k.

BradDoesBanter Приятелка

Коя е приятелката на BradDoesBanter? BradDoesBanter най-вероятно е необвързан в момента. Все още не се е женил и няма деца. Освен това той все още не е качил свои снимки с жени. Изглежда, че си прекарва добре като ерген. По същия начин той също е много близък с майка си. В момента се концентрира върху кариерата си.

Преди това той беше свързван с редица спорни въпроси чрез своите видеоклипове в YouTube. Неговият акаунт в Twitter също беше спрян в резултат на това. Но сега сякаш е излязъл от гората.

Социална медия

Брад може да бъде намерен в Instagram и YouTube. В Instagram той се справя добре и има близо 29,1 хиляди последователи. Има и два канала в YouTube. BradDoesBanter, основният му канал в YouTube, има 288 000 абонати, а BradDoesRants, неговият вторичен канал, има 10,3 000 абонати.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 10.
  2. Щастливият му камък е рубин.
  3. Щастливият му цвят е златен.

Също така, знайте за Нетна стойност на Ева Гутовски, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации