Брад Шемел- Нетна стойност, Wiki, Възраст, Приятелка, Етническа принадлежност, Височина, Кариера

Брад Шемел е TikTok звезда от Съединените щати. Брад Шемел стана известен в TikTok, превръщайки се в едно от най-известните лица на Америка. Той има нарастващ обем от документация, демонстрираща неговата изобретателност, остроумие и характер. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Брад Шемел, Приятелка на Брад Шемел, Нетна стойност на Брад Шемел, Етническа принадлежност на Брад Шемел и още

Бързи факти

Пълно име: Брад Шемел
Дата на раждане: 27 декември 2001 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Професия: Звезда на TikTok
Държава: Америка
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 0 000 – 0 000
Цвят на очите лешникови очи
Цвят на косата Тъмно кафява коса
Родно място Охайо
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Гимназия Хувър, Северен Кантон, Охайо
Instagram Instagram на Брад Шемел

Брад Шемел Биография

Брад Шемел е роден в Охайо, САЩ, на 27 декември 2001 г. Той е на 19 години. Освен това той е законно пребиваващ в Съединените щати. Членовете на семейството му са добавени към акаунтите му в социалните медии. Във всеки случай допълнителна информация за семействата му, като техните имена и професии, остава неизвестна.

Брад винаги е бил ентусиазиран от показването, топката и кънки от дете. Детството му беше наистина невероятно, заобиколено от много грижи и любов от родителите му. Те последователно отговаряха на всичките му нужди, за да може той да преследва това, което желае. С прости думи, той беше преминал през младост, която очевидно изигра важна роля за постигането на незабавния напредък, който получава.По отношение на академичната кариера на Брад, той споменава работата си като преподавател в Hoover, където е завършил през 2020 г. и сега посещава Florida Gold Coast University, в профила си в Instagram.

Височина, тегло на Брад Шемел

Височината на Брад Шемел все още е 5 фута 9 инча (1,75 м). Тежи 60 кг. Брад има примамливи лешникови очи и тъмнокафява коса. Освен това има атлетична и разрушена конституция на тялото. Въпреки това, конкретните прозрения, показващи оценките на тялото му, са неизвестни.

  Брад Шемел

Брад Шемел (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до професионалния живот на Брад Шемел, той е 19-годишна американска TikTok звезда. Той стана известен и известен със своите танцови записи, съчетания на устни с движещи се мелодии и глас зад кадър, кратки забавни записи и съдържание от гледна точка, всичко това той прехвърля в своя TikTok акаунт, ‘@bradschemmel.’

Брад стартира в TikTok без конкретна причина и като част от тенденция, но Брад не знаеше, че ще има повече от 1,7 милиона души, които следват Брад само в TikTok. Освен това той попълва 73,5 милиона предпочитания в своите записи в TikTok.

До момента не е получавал никакви отличия, нито е избиран или признаван. Можем да очакваме, че той ще получи грантове и селекции за работата си в близко бъдеще.

Брад Шемел не си струва

Със спонсорството на TikTok той има над 1,7 милиона последователи в своя TikTok, а публицистите плащат определена такса за всяка публикувана от тях публикация. Въз основа на последните 15 публикации на Брад, средният процент на ангажираност на поддръжниците за всяка от публикациите му е 8,95 процента. В резултат на това типичният диапазон на сумата, която получава от спонсорство, е 1 – ,502.

Отново той е спечелил уважавана сума пари чрез спонсорство в Instagram. Въз основа на последните 15 публикации на Брад в Instagram, средната оценка на сумата, която печели от спонсорство, е между 1,5 и 2,5. Нетната му стойност се оценява на между 100 000 и 200 000 долара.

Приятелка на Брад Шемел, запознанства

Брад безспорно си е създал име чрез своето наистина зашеметяващо и ангажиращо уеб базирано медийно съдържание. Поради безпогрешната му знаменитост, значителен брой от неговите фенове биха се притеснявали за семейното му положение.

Независимо от това, Брад не е казал нищо за сантименталния си живот досега. Разгледахме записите му в онлайн медиите и открихме, че той има много жени спътници, но никоя от тях не изглежда да е по-добрата му половинка. В резултат на това за момента можем спокойно да заключим, че той не е женен.

Популярни Публикации