Брад Леман- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Брад Леман е добре известен YouTuber и геймър, известен със своя YouTube канал „ThegamingLemon“. Видеоклиповете на Брад Леман често са пропити с хумор, което ги прави много забавни и приятни за зрителите. Знайте всичко за Брад Леман- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Брад Леман
Дата на раждане: 29 октомври 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Англия
Нетна стойност 100 хиляди USD – 1 милион USD
Родно място Лондон
Националност британски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
образование Алтън колеж
Братя и сестри Една сестра
Instagram Instagram на Брад Леман

Брад Леман Биография

Брад Леман е YouTuber, който е роден в Лондон на 29 октомври 1996 г. В момента е на 24 години. Израснал е в лондонския квартал Съри. Брад има и по-малка сестра. Сега той живее в Гилдфорд, Обединеното кралство. Брад започва своята кариера в YouTube, докато е още в гимназията. По онова време му липсваше разнообразие от подходи, което в крайна сметка навреди на кариерата му на геймър.

За обучението си на по-високо ниво той се записва в курса BTEC Creative Media Production на Alton College. Той се записва в едногодишно обучение, а не в двугодишно, за да посвети повече време на бизнеса си в YouTube.Височина и тегло на Брад Леман

Брад никога не е разкривал информация относно физическите си характеристики, като ръст или тегло. Освен това няма информация за цвета на очите или косата му.

кариера

Брад беше страхотен играч като дете. Докато стигне до средното училище, той е решил да преследва кариера като YouTuber. Той закупи HD PVR с помощта на свои приятели, за да запише фрагменти от монтажа на играта „Modern Warfare 2“. Това беше първият му опит в света на професионалните ютубъри. Той редовно качва филми, рекламиращи популярната видео игра „Grand Theft Auto V.“

Той също така преди това е качвал видеоклипове за игри за „Minecraft“ и „Lets Plays“. Неговият забавен комедиен геймплей и творчески способности за редактиране му помогнаха да изгради значителна база от фенове в социалните медии. Той започва кариерата си в YouTube на 30 юни 2011 г. Той преименува канала си на „TheGamingLemon“ в средата на 2011 г. Неговите щателно редактирани геймплеи, смесени с други забавни елементи, допринесоха за броя на абонатите на Брад от около 4,2 милиона.

Неговият канал в YouTube е събрал около 697 милиона гледания до момента. Освен игрите, Брад е съавтор и режисьор на Джефри Гибънс, сериал в YouTube. Той също е добре известен в своите сайтове за социални медии. Сред най-популярните му видеоклипове в YouTube са GTA 4: The Incredible Hulk в GTA!- (Hulk Mod Funny Moments) GTA 5 Movie: Alien Attack! Този филм има почти 27 милиона гледания. -Част 1 има над 13 милиона гледания, докато GTA 4 Iron Man VS Hulk има над 12 милиона гледания. Брад също има страница във Facebook. Освен това той управлява два онлайн бизнеса, чрез които предлага своите фирмени дрехи.

Нетната стойност на Брад Леман през 2022 г

Брад е YouTuber, който също е допринесъл за писането и режисурата на предавания в YouTube. Според някои уики проучвания, Счита се, че нетното състояние на Брад е между 100 000 и 1 милион долара към 2022 г. Той също така получава пари от реклами, които се появяват в неговия канал.

В резултат на повече от 4 милиона абонати на канала му в YouTube. Преди това той имаше сребърен бутон за възпроизвеждане на YouTube и златен бутон за възпроизвеждане на YouTube.

Брад Леман Приятелка и срещи

Преди това Брад е бил обвързан с момиче на име Лео. Те се запознаха през 2014 г. и започнаха да се срещат. По-късно те се разделиха поради няколко разногласия. В момента Брад не е обвързан. Както е обичайно за повечето знаменитости, той предпочита да пази личния си живот в тайна.

Популярни Публикации