Брачният живот на Джош Чарлз и Софи Флак все още е силен

Джош Чарлз е щастливо женен човек известен с това, че се появява като Дан Райдел в Sports Night и Уил Гарднър в The Good Wife. От септември 2013 г. той е женен за съпругата си, балетистката и авторка Софи Флак. Чарлз има две деца от брака си с дългогодишната си партньорка. На 9 декември 2014 г. той роди първото дете на двойката, момче на име Роко.

През август 2018 г. актьорът обяви в Instagram, че съпругата му е родила второто им дете, момиче на име Елеонор. Дъщеря ни уреди пристигането си, за да мога да присъствам на вчерашния двубой. Никога няма да забравя този ден! По това време пишеше. Вижте сватбата на Джош Чарлз и съпругата му Софи Флак. Що се отнася до големия ден, Чарлз и Флак слязоха по пътеката на частна церемония в частна собственост в Манхатън. Събитието беше последвано от вечеря в луксозния италиански ресторант Il Cantinori. Двойката и близките им приятели не дадоха друга информация за сватбата си.

 Джош ЧарлзСватбата на Джош Чарлз и съпругата му все още продължава

Изминаха повече от осем години, откакто Чарлз и Флак размениха брачни обети, но двойката все още е силна. Двойката дори беше видяна да се радва на седмата си годишнина от сватбата през септември 2021 г. Флак отбеляза повода със стара черно-бяла снимка на двойката, намеквайки чрез публикацията си, че нещата между тях стават сериозни [завинаги]. От друга страна, всепризнатият актьор използва социалните медии, за да информира дългогодишната си съпруга и двете си деца за семейния си живот.

 Софи Флак

Близо 15 години са заедно.

В един случай Чарлз възхити връзката си с Флак в публикация в Instagram от септември 2019 г. Той изрази благодарност, че е прекарал 13 години с нея, последните шест като семейна двойка. Въз основа на информацията изглежда, че двамата са започнали да се срещат през 2006 г. Двамата вървяха заедно по червения килим на 63-те награди Primetime Emmy през септември 2011 г. и бяха прави. Те също бяха видени на сватбата на Алек и Хилария Болдуин през юни 2012 г. Според Dailymail, последният случай може да е повлиял и на тях да се оженят.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джош Чарлз (@mrjoshcharles)

Коя е Софи Флак?

 Софи Флак

Флак, съпругата на известния актьор Чарлз, е бивша професионална балетна танцьорка, която впоследствие насочва кариерата си към литературата. Романът Bunheads от 2011 г. е нейното най-известно творение. Времето, прекарано като член на кордебалета, вдъхновява работата й. Освен това нейните рисунки и идеи са публикувани в Dance Magazine, O Magazine, The Weekly Standard, The Wall Street Journal и The Boston Globe. Според уебсайта й тя в момента пише книга за това как годините й на формиране в известен пансион за танцьори са й повлияли като личност. Софи Флак е базирана в Ню Йорк романистка, журналистка, писателка и редакционен консултант, известна най-вече с книгата си Bunheads, според профила на нейния уебсайт. Флак също има бакалавърска степен от Колумбийския университет.

Популярни Публикации