Boxbox и Annie Patchup след тримесечна раздяла

Стриймърите на Twitch Boxbox и Annie са заедно повече от десетилетие . Въпреки че двойката се раздели за три месеца, сега те отново са заедно и изглеждат по-щастливи от всякога.
Boxbox и Ани се срещат от доста време. Те обаче се разделиха за три месеца в един момент. За щастие двамата успяха да изгладят различията си и да се помирят. Сега те са в щастлива връзка и ценят всеки момент, прекаран заедно.

Щастлива връзка между Boxbox и Annie

Двойката започна романтичната си връзка на 17 ноември 2013 г. Оттогава двамата често се появяват в социалните медии и стриймовете на Twitch.

 Boxbox и Ани се целуват

Boxbox и Ани се целуватОсвен това те отпразнуваха шест години връзка през ноември 2019 г. На 21 ноември Ани сподели очарователни снимки на двойката в Instagram, за да отбележи случая. В дългия си надпис тя заяви, че любовта й към приятеля й расте с всеки изминал ден и че се чувства спокойна около него.

По същия начин тя каза, че приятелят й е много сладък и подкрепящ и че винаги намира време за нея, дори когато е зает с други неща. Тя също така написа в надписа как са се разделили и как това е лоша идея.

Но Ани не беше единствената, която изрази чувствата си по този повод; Boxbox също сподели прекрасна снимка с приятелката си и написа в надписа, че се среща с любимия човек от седем години.

Причина за раздялата им

Каква е причината за раздялата на Boxbox и Ани? Двойката стримери е заедно повече от десетилетие. През годините те останаха близки и споделяха всичките си радости и скърби.

 Boxbox и Ани заедно

Източник: Instagram

Феновете на стримерите вярваха, че те никога няма да се разделят заради силната им връзка. Заради връзката им от разстояние обаче двамата влюбени се разведоха през 2017 г.

Раздялата беше тежка и за двамата и те бяха тъжни от случилото се. По-късно осъзнаха, че решението им да се разделят е било лошо.

Три месеца след като се разделиха, разделените влюбени птички се събраха отново и решиха никога повече да не правят подобна грешка. Двойката гадже-приятелка са заедно оттогава.

Популярни Публикации