Бостън Том- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бостън Том е американска знаменитост в YouTube, която поддържа канал, наречен „Boston Tom“. Boston Tom публикува новини, каламбури, игри, скечове, влогове и други различни неща в своя канал. Знайте всичко за Бостън Том- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Том Фелан
Дата на раждане: 11 юли 1995 г
Възраст: 26 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, Instagram звезда
Държава: елен
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност K
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Ню Джърси
Националност американски
Братя и сестри двама братя

Бостън Том Биография

Том е роден на 11 юли 1995 г. в Ню Джърси, САЩ. Към 2020 г. възрастта му в момента е 25 години. И той е отгледан с двама братя в Бостън, Масачузетс. Няма информация относно неговото семейство и образование. Той има домашно куче на име L-Roy.

Освен това Том си е намерил няколко солидни приятели, с които обича да се мотае. Той също така си сътрудничи с колегите от актьорския състав на „Teens React“ Ерик, Микаела и Лабиб, всички от които са участвали няколко пъти в неговите видеоклипове в YouTube.Височина и тегло на Бостън Том

Тази млада личност е запазила здрава телесна физика. Той е висок 5 фута 7 инча и тежи приблизително 67 килограма. Освен това той има кафяви очи и коса в същия цвят. Освен това, той не е публикувал никаква своя физическа статистика.

кариера

Phelan създаде своя канал „Boston Tom“ на 30 октомври 2014 г. Дебютният му видеоклип беше озаглавен „I’m Scared (with Brian Redmon)“. Съвместното видео с друг YouTuber, Brian Redmon включва дуото, което кара хората да се кикотят с дивите си дейности.

След това Phelan излезе с още видеоклипове като „The Ultimate Challenge“ и „Piggie Smalls — Video Diary Ep. 1’. Той продължи своето приключение да разработва и качва забавни филми и придоби голямо признание за период от четири години. Днес неговият канал „Boston Tom“ има над 494 хиляди абонати и над 24 милиона гледания.

Освен това той има и втория канал в YouTube „Tom is Failing“. Създаден е на 30 септември 2014 г. Том е направил и редица кратки видеоклипове. По-рано той беше част от „Teens React“, уеб сериал под франчайза Fine Brothers React, където YouTuber беше видян да споделя коментарите си за вирусни видеоклипове.

Първата му поява в поредицата беше във видеоклип, озаглавен „Teens React To GANGNAM Style“. Фелан по-късно се присъедини към поредицата „Adults React“, след като стана възрастен и за първи път се появи във видеото „Adults React to the View-Master“.

Той също така се появи в спин-офа на Adults React, озаглавен „React To That“, чиято премиера беше на Nickelodeon. Той участва в няколко късометражни филма, преди да стане редовен участник в Teens React. Първата му поява е в ТИЙНЕЙДИ РЕАГИРАТ НА ГАННАМ СТИЛ. Първата му изява след дипломирането е във ВЪЗРАСТНИ РЕАГИРАТ НА ГЛЕДА-ГОСПОДАР.

По подобен начин той също се появява в епизод на „Killer Kids“ и „Criminal Minds“. Той действа и като домакин на „Challenge Chalice“ също. Нещо повече, Том беше избран за подчертан реактор на Fine Bros Wiki за юни 2018 г. Той също така е един от домакините на Challenge Chalice.

Бостън Том Нетна стойност през 2022 г

Том е популярна личност в социалните медии в Съединените щати, най-известен с канала си в YouTube. Той е сигурен, че ще натрупа определена сума пари през целия ход на кариерата си. Той обаче имат нетна стойност от приблизително K към 2022 г.

Бостън Том Гадже и запознанства

Въпреки че е известна личност в социалните медии, той е потаен относно състоянието на връзката си. Той все още не е споменал нищо за своя партньор или предишна хронология на запознанства. Въпреки това изглежда, че той е силно концентриран върху професията си и няма време за никой човек, който би могъл да нарече „моя!“. Въпреки че има много приятелки, които показва в своя Instagram, те са просто приятели.

По същия начин, YouTuber все още не се е замесил в каквато и да е форма на спекулации или противоречия. Винаги е избягвал подобни ситуации. Следователно той има солиден и чист профил по отношение на личния и професионалния си живот.

Популярни Публикации