Бони Медальон - Уики, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Бони Медальон е британски модел, създател на дигитално съдържание, инфлуенсър и личност в социалните медии, базирана в Лондон, Англия. Тя е известна по целия свят с публикуването на екзотични филми и снимки в различните си социални медийни платформи и милиони хора следват нейните материали.

Бързи факти

Пълно име Бони Медальон.
Дата на раждане 5 април 1991 г.
Възраст (към 2021 г.) на 30 години.
Място на раждане Англия, Обединеното кралство.
Живея в момента Лондон, Англия, Обединеното кралство.
Националност британски.
Професия Изпълнителен директор, основател и предприемач.
Нетна стойност милиона щатски долара (Rs. 100 крори INR), към 2022 г.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми – 56 кг
Цвят на косата Рус.
Цвят на очите Син.
гадже неизвестен
Религия католик.
родители баща – Г-н. Капачката.
майка – г-жа медальон.
Братя и сестри Брат - ЧЕ.
сестра
Зодия Овен.
Квалификация Завършвам.
Училище Местно държавно училище.
Алма матер Частен колеж.
Семейно положение Неомъжена.
Съпруг Все още не.

Възраст и ранен живот на Бони Локет

Бони Медальон е родена от родителите си в Англия, Обединеното кралство, на 5 април 1991 г. Тя е на 30 години. Тя обаче ще навърши 31 години съвсем скоро, през 2022 г. Тя проявява интерес към света на красотата от ранна възраст и винаги се е стремяла да преследва кариера като модел. В резултат на това Бони започва да развива своята увереност в ранна възраст и е участвала в събития за таланти през ученическите си дни. Този индивид отиде в малка гимназия в родния си град и завърши със посредствени оценки. Тя е начетен модел с бакалавърска степен от частна институция. Локет има британско гражданство, тъй като е роден в Обединеното кралство.

Височина и тегло на медальон Bonnie

Бони спазва строг хранителен и фитнес режим, ходи на фитнес пет дни в седмицата и яде органична кухня. Медальон има великолепна форма на пясъчен часовник и малка талия, що се отнася до нейните физически характеристики. Според няколко сметки тя е на средна височина от 5 фута 5 инча и тежи приблизително 56 килограма.Нетна стойност на Бони Локет

Колко е нетната стойност на Бони Локет? По отношение на кариерата си Бони е успешен продуцент на съдържание, модел, звезда на Onlyfans и влиятелен човек в социалните медии. Тя прави различни потоци от приходи от споделянето на своите екзотични снимки и видеоклипове в различните си уеб профили. Медальон поддържа високо ниво на активност в своя акаунт Onlyfans. Ако още не знаете, това е услуга, базирана на абонамент, при която феновете плащат определена сума пари, за да видят материала на любимата си знаменитост в социалните медии. Нетното състояние на Бони Локет към 2022 г. е зашеметяващите 1,5 милиона щатски долара.

кариера

Тя започва да работи като модел преди много време. Тя също участва в няколко местни фотосесии, рекламни кампании, модни ревюта и други събития. Бони, от друга страна, натрупа значителни фенове, след като се присъедини към социалните медии преди няколко години. Животът на много хора е променен в резултат на социалните медии и Бони е една от тях. Тя стана известна най-вече в резултат на TikTok, където в момента има над 22,4 милиона последователи. Тази онлайн знаменитост излъчва предимно POV видеоклипове в своя профил, който се нарича с псевдонима „bonnielocketxo“. Освен това, тя натрупа над 1,7 милиона последователи в Instagram само в 57 публикации в собствения си профил в Instagram, „bonnielocketxox“.

Бони Медальон Гадже и запознанства

С кого се среща Бони Локет? В момента тя няма романтична връзка с никого. Тя е самотна жена, която е много фокусирана върху кариерата си. Освен това тя не разкрива предишните си връзки или история на запознанства в публичното пространство. Освен това тя крие личния си живот от папараците. Тя не е обект на никакви слухове или спорове. Тя се пази от слуховете, които могат да застрашат кариерата й. Тя обаче е с чисто досие и никога не е участвала в каквито и да било спорове.

Популярни Публикации