Bongani Mavuso- Wiki, възраст, съпруга, нетна стойност, височина, кариера, смърт

Благодаря ти Мавусо беше известен южноафрикански предприемач, радиоводещ, медийна личност, поет, романист и знаменитост в социалните медии от Дъмбе, Полпитерсбург, Квазулу-Натал.

Бързи факти

Пълно истинско име Благодаря ти Мавусо.
Етническа принадлежност Смесени.
Дата на раждане 29 септември 1976 г.
Дата на смъртта 27 септември 2022 г.
Възраст (към момента на смъртта) 45 години.
Националност Южноафрикански.
Място на раждане Dumbe, Paulpietersburg, KwaZulu-Natal, Южна Африка.
Място на смъртта Umhlanga, Квазулу-Натал, Южна Африка.
Причина за смъртта Кратко заболяване.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Религиозно вярване християнството.
Професия Предприемач, медийно лице и радиоводещ.
Училище/Колеж Университетът на Зулуленд.
Университетът на Квазулу-Натал.
Институт за развитие на журналистиката.
образование Завършвам.
Слънчев знак Паунд.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 62 кг

Възраст и ранен живот на Bongani Mavuso

Той е роден в Дъмбе, Паулпитерсбърг, Квазулу-Натал, Южна Африка, през 1976 г. Заради работата си той се премества в Умланга Рокс, Квазулу-Натал, през 2013 г. По време на смъртта си той е на 45 години. Поради рождението си той е бил южноафрикански гражданин. Завършва образованието си в близкото частно училище със своите братя и сестри. Според профила му в LinkedIn той е посещавал университета в Зулуленд през 1996 г. и е завършил през 1998 г. с бакалавърска степен по комуникации, информационни технологии и медийни изследвания. Той също така посещава Университета на Квазулу-Натал и Института за развитие на журналистиката. Той получава сертификата си по телесно право от институцията през 2012 г.

Височина и тегло на Bongani Mavuso

Bongani Mavuso е висок 5 фута 8 инча . Тежи приблизително 62 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Благодаря ти Мавусо

Нетната стойност на Bongani Mavuso

Колко е нетната стойност на Bongani Mavuso? Този покоен предприемач изживя живота си пълноценно със съпругата и децата си. Според сметки той е правил пари от различни области, включително бизнес, FM радио, писатели, реклами и др. Той притежаваше великолепно имение, оборудвано с най-модерно оборудване. Той също така притежава много известни превозни средства и публикува техни изображения в социалните медии. Неговата нетна стойност се очаква да бъде приблизително 3-4 милиона щатски долара след обобщаване на неговите източници на доходи, активи и други елементи (приблизително).

кариера

Bongani Mavuso разкри в LinkedIn, че е работил като фасилитатор в Umgeni Water почти година. След това се присъединява към Ukhozi FM и започва да работи като старши продуцент и водещ до смъртта си. В допълнение, той беше в борда на Gcinamasiko Heritage Trust. Той също беше член на Консултативния съвет на Националния езиков съвет на IsiZulu.

През последните 20 години той заема позициите на изпълнителен директор и звукозаписен артист в KaMavuso Verse Entertainment. От март 2017 г. Mavuso служи като главен изпълнителен директор на KaMavuso Group (Pty) Ltd. Според докладите той е бил и публикуван романист, като е написал Izimbali ZeMfolozi, Inhlantsi и The Undying Spirit of a Dead Man.

Смърт

Бонгани Мавусо почина на 27 септември 2022 г., според официални източници. Състоянието му се влошава рано сутринта и той е преместен в болница в Умланга, Квазулу-Натал, Южна Африка. Той е обявен за починал в болницата. Брат му потвърди смъртта му. Много от колегите му отдадоха почит към него в социалните мрежи. По време на смъртта си той е само на 45 години. Той си отиде само два дни преди 46-ия си рожден ден.

Съпруга и брак на Bongani Mavuso

Коя е съпругата на Бонгани Мавузо? Мавузо беше невероятно потаен човек, който работеше усилено, за да запази подробности за личния си живот скрити зад затворени врати. Открихме чрез официалните му акаунти в социалните медии, че той е бил блажено женен за съпругата си от много години. Името и изображенията на по-добрата му половина все още не са открити.

По отношение на децата си, той публикува няколко техни снимки в акаунтите си в социалните мрежи. Той беше горд баща на две прекрасни момичета. Имената на новородените момичета все още не са обявени. Бонгани пък бил изключително близък с момичетата си и прекарвал много време с тях.

Популярни Публикации