Боб Маккрийри- Нетна стойност, биография, възраст, съпруга, височина, кариера, етническа принадлежност

Боб Маккрийри е бивш офанзивен играч на американския футбол с Dallas Cowboys в Националната футболна лига. Той също беше член на Калгари Стампидърс от Канадската футболна лига. Той посещава университета Уейк Форест и играе футбол там.

Бързи факти

Пълно име Боб Маккрийри
Псевдоним Боб
Известен като Футболен нападател
Рождена дата 20 юни 1939 г
Възраст 82 години
Хороскоп Водолей
Родно място Леноар, Северна Каролина
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 6 фута 5 инча
Тегло 116 кг
Измервания на тялото N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите Син
Цвят на косата Бяло
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност – милиона

Възраст и ранен живот на Боб Маккрийри

Боб Маккрийри беше роден на 20 юни 1939 г , в Леноар, Северна Каролина . Той е 82 години към 2021 г . Неговата зодия е Дева. Bob McCreary е пълното му име. Той е израснал в САЩ, заедно със своите родители и братя и сестри. По същия начин Той е американски гражданин. Той е от бял етнос. Неговата вяра е християнството.

Боб беше ученик в гимназията Хъдсън. Той никога не беше играл футбол преди първата си година, но като старши беше обявен за почетно споменаване на All-State. Бил е и баскетболист. Университетът Уейк Форест му предлага футболна стипендия, която той приема. Той се възстановява от травма на коляното, застрашаваща кариерата му, като първокурсник през 1958 г. (разкъсан медиален колатерален лигамент), за да стане двупосочен играч.Височина и тегло на Боб Маккрийри

Боб Маккрийри е висок 6 фута 5 инча . Той тежи приблизително 116 кг. Той има прекрасни топли сини очи и бели кичури поради напредналата си възраст. Измерванията на тялото на Bob McCreary са 36-28-34 инча.

Нетна стойност на Боб МакКриъри

Колко е нетната стойност на Bob McCreary? Нетното състояние на Боб Маккрийри се оценява на между - милиона към 2022 г. според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн сайтове. Като професионален играч на американски футбол той спечели парите.

кариера

  • Сан Франциско 49-те избират МакКриъри в петия кръг (общо 65-ти) в Драфта на НФЛ през 1961 г. На 4 септември е освободен.
  • Далас Каубойс подписаха с него на 6 септември 1961 г. Той започна сезона като шофьор на такси, преди да бъде надстроен до активния списък на 20 октомври. Той участва в девет мача, започвайки четири от тях с десен такт. На 3 септември 1962 г. е освободен.
  • След като се оттегля от професионалния футбол, той прекарва двадесет години в продажби на мебели, докато стартира собствената си компания за обзавеждане на дома, McCreary Modern, през 1986 г.
  • Той беше въведен в Спортната зала на славата на Уейк Форест през 2013 г. Освен това Маккрийри беше въведен в Спортната зала на славата на окръг Колдуел.

Съпруга и брак на Боб Маккрийри

Коя е съпругата на Bob McCreary? Отразявайки състоянието на връзката на Боб Маккрийри, той може да е необвързан. Все още не се е женил и няма деца. Освен това той поддържа добър профил и не е свързан с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации