Bob Hearts Abishola, сезон 4, ще бъде пуснат по FOX скоро

Първият епизод от четвъртия сезон на Bob Hearts Abishola на CBS ще бъде излъчен на 19 септември 2022 г. от 20:30 ч. EST. Комедията се върти около любовната история на Робърт Боб Уилър (Били Гардел) и Абишола (Фолаке Оловофойеку), медицинска сестра, родена в Нигерия. Предишният сезон на ситкома беше излъчен през 2021 г. Предвижда се да се завърне в мрежата след близо година и половина пауза, за да продължи интересния разказ на собственика на MaxDot.

Предстоящият дебютен епизод от новия сезон на Bob Hearts Abishola ще стане свидетел на някои значителни промени в живота на Bob. Този сезон ще започне, като Боб напусне 30-годишната си работа. След като неговият назначен наследник, Гудуин, е краден от сестра си, Кристина (Марибет Монро), Боб взема този драматичен избор (Байо Акинфеми).

Сюжет на Bob Hearts Abishola сезон 4, епизод 1: Боб е заседнал в коловоз.

Друг инцидент се случва в живота на Боб в началния епизод на новия сезон на Bob Hearts Abishola, което допълнително усложнява нещата за него. Въпреки че предишните му грешки бяха накарали Боб да се замисли, това последно откритие напълно щеше да го постави в лоша ситуация. Според повествованието Боб ще бъде хвърлен на крак, когато разбере, че Гудуин е напуснал Максдот за по-добра позиция в бизнеса на Кристина. Това ще доведе до необичаен обрат на събитията. Според докладите това ще накара изпълнителния директор на Maxdot да напусне 30-годишната си кариера, за голямо учудване на мнозина около него.

  Боб Хартс Абишола

Това дава отговор на много дългогодишни съмнения относно характера на Боб, които са били повлияни най-вече от работата, която е имал толкова дълго време. CBS предложи следното резюме за началния епизод на Bob Hearts Abishola:

Абишола и Кеми измислят стратегия, за да предотвратят засилване на увлечението на Ебун и новия пастор; Боб е хванат неподготвен, когато Гудуин напуска MaxDot за по-добра позиция във фирмата на Кристина.

Според описанието в епизода ще има друга сюжетна линия с Ебунолува (Сайда Арика Екулона), която се сближава опасно с пастор Фаладе (Джонатан Адамс), въпреки факта, че съпругът й все още е в Нигерия. Този епизод ще послужи и като откриване на сезона, така че може да видим някои нови герои и разказни нишки, които ще се пренесат в четвъртия сезон. Докоснат от свята ръка е заглавието на следващия епизод.

Предстоящият епизод ще бъде режисиран от Бет Маккарти-Милър. Сюжетът е написан от Ал Хигинс, Джина Яшере и Мат Рос, докато сценарият е написан от Карла Филиша, Нейтън Чети и Ибет Инянг Бенече.

  Боб Хартс Абишола

Сюжетът на сериала е следният:

Боб Уилър, майка му Доти и по-малките му братя и сестри близнаци, Кристина и Дъглас, управляват процъфтяваща, силно конкурентна фирма за чорапи на семейството си в Детройт.

Боб е запленен от Абишола Адебамбо, неговата мила, усърдна медицинска сестра, след като стресът от професията му го поставя в болница Woodward Memorial поради малък сърдечен удар. Въпреки несъгласията им, Боб се влюбва в Абишола и се заема да я убеди да му направи втори шанс.

Популярни Публикации