Боб Хърбърт - Wiki, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Боб Хърбърт е журналист по професия. Боб Хърбърт е изключително известен със своите статии по спорни въпроси като расизъм, война, бедност и много други. По същия начин той работи за New York Times много дълго време. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Боб Хърбърт, съпруга на Боб Хърбърт, нетна стойност на Боб Хърбърт, кариера на Боб Хърбърт и още

Бързи факти

Пълно име: Боб Хърбърт
Дата на раждане: 07 март 1945 г
Възраст: 76 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: журналист
Държава: Америка
Семейно положение: женен
Съпруга Дебора Биал
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Бруклин
Националност американски
образование Empire State College)

Биография на Боб Хърбърт

Боб е роден на 7 март 1945 г. Към момента той е на 76 години. По същия начин той е роден в Бруклин, Ню Йорк. Въпреки че е роден в Бруклин, той израства в Монтклер, Ню Джърси за известно време заедно с цялото си семейство. Имената на двамата му родители са неизвестни в момента и няма информация относно братята и сестрите му.

Много източници обаче са съгласни, че семейството му е било собственик на някои компании за тапицерия в Ню Джърси, което е причината известният американски журналист да е израснал предимно в този град.Боб е завършил колеж. Първоначално завършва със степен бакалавър по наука и журналистика. Освен това той посещава университета на Ню Йорк (Empire State College) (Empire State College). Американският журналист завършва колеж през 1988 г. Образователните подробности, когато е бил в начално или средно училище, обаче засега не са достъпни.

Височина и тегло на Боб Хърбърт

Боб Хърбърт има тъмнокафяви очи и естествено черна коса, която обича да поддържа къса и спретната. Освен това, няма допълнителна информация относно физическите му параметри като височина, тегло и много други.

кариера

76-годишният Боб започва своята професия през 1970 г. Първо работи за Star-Ledger, която се намира в Ню Джърси. По-късно започва работа за New York Daily News. Той работи там в продължение на 9 години като писател и редактор, докато не се издигне до политически колумнист и редактор. Постепенно, докато продължава да работи, той започва да получава повече опит и признание в работата си.

По същия начин той също получи възможност да работи в WCBS-TV в качеството си на основател на панела на Sunday Edition през 1990 г. По същия начин той също работи като домакин известно време. Освен това той беше национален кореспондент на NBC в продължение на около 3 години.

Той официално напусна New York Times през 2011 г. Последната колона, която някога е написал, преди да напусне New York Times, беше „Losing Our Way“. Известно време пише и за американското списание Prospect. В крайна сметка той продължи да създава своя собствена книга, Losing Our Way: An Intimate Portrait of a Troubled America.

Боб Хърбърт Нетна стойност

Смята се, че нетното състояние на Боб е приблизително 2 милиона долара към октомври 2022 г. Той печелеше парите си чрез работата си като журналист. Той обаче никога не разкрива месечните пари, които получава от професията си. Няма информация за активите, които притежава към момента.

Съпруга на Боб Хърбърт, брак

Боб има прекрасна съпруга на име Дебора Биал. Съпругата му е образователен стратег, основател и президент на фондация Posse по професия. Действителната дата на техния брак към момента не е документирана. Изглежда, че двойката предпочита да пази личните му данни далеч от социалните медии. По същия начин няма информация и за техните деца.

Популярни Публикации