BluesDank- Wiki, възраст, етнос, гадже, височина, нетна стойност, кариера

BluesDank е YouTuber от Англия. BluesDank е добре известен със своите коментарни видеоклипове в Reddit. Той е работил с други YouTubers като Quackity, WildSpartanz и aksually върху няколко видеоклипа.

Бързи факти

Пълно име: Хенри Мортен
Дата на раждане: 19 октомври 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber
Държава: Англия
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Черни очи
Цвят на косата Тъмна засенчваща коса
Националност Английски

Биография на BluesDank

Хенри Мортен , по-известен онлайн като BluesDank , е роден в Англия на 19 октомври 1998 г. В момента е на 23 години и има английско гражданство. Освен това този YouTuber е Везни и етническата му принадлежност не е известна. Няма подробна информация за неговите родители, братя и сестри или братя и сестри. Родителите му го възпитават добре като дете, въз основа на успешната му кариера.

Що се отнася до образованието му, няма налична информация. Освен това можем да предположим, че е завършил известен университет в близост до родния си град.Височина и тегло на BluesDank

По отношение на измерванията на тялото, той е висок 5 фута 6 инча и тежи приблизително 62 кг. Освен това този YouTuber има тъмна коса и черни очи и няма информация за другите му измервания на тялото.

  BluesDank

BluesDank (Източник: Instagram)

кариера

Той е популярен английски YouTuber, който прави subreddit коментарни видеоклипове. На 15 юни 2014 г. той стартира своя канал в YouTube, „BlueDank“. Има над 247 хиляди абонати на канала в YouTube с общо 21 332 342 гледания. На 23 септември 2014 г. този YouTuber качи първия си кратък видеоклип в канала си в YouTube, озаглавен „BlueTek Intro 2015“, който получи над 2,9 хиляди гледания и 120 харесвания.

Един от най-популярните му видеоклипове в канала е озаглавен „Twitch's Most UNGRATEFUL Streamer“ и има над 1,4 милиона гледания и 71 хиляди харесвания. Видеото е публикувано на 23 януари 2020 г. Той стартира своя канал в YouTube, като качва видеоклипове, на които играе игри като Team Fortress 2, Overwatch, Counter-Strike: Global Offensive и Portal 2. По отношение на коментарите той също е направил видеоклипове, подобни на тези на Pyrocynical. На 2 март 2018 г. той започва да се снима как реагира и коментира предаванията на д-р Фил.

На 13 юни 2018 г. той започна да прави филми в Reddit, в които преглежда най-популярните публикации в конкретен subreddit. По това време беше спрял да прави видеоклипове на д-р Фил и започна да прави видеоклипове в Reddit. Той пусна първото си видео за Minecraft (SMPEarth) на 9 декември 2019 г. В няколко видеоклипа той си сътрудничи с други потребители на YouTube като Quackity, WildSpartanz и aksually.

На 2 април 2020 г. той стартира своя втори канал в YouTube, „bluedank2“, който има 3,1 хиляди абонати и повече от 593 хиляди гледания. този subreddit няма право да бъде толкова полезен – видеоклипът на r/Blessedimages е един от най-старите, качен на 25 май 2020 г. и има 1,7 хиляди гледания и 272 харесвания. Защо съм най-добрият в Halo Infinite, неговият най-гледан видеоклип в канала, има 515 000 гледания и 19 000 харесвания.

Нетна стойност и награди на BluesDank

Тази сензация в YouTube все още не е получила големи награди или признание. Като се има предвид неговата репутация и успех, можем да очакваме той да получи някои от тях през следващите години.

В професионалната си кариера като личност в социалните медии той е изкарвал добре. Въпреки това, този YouTuber все още не е публикувал своята нетна стойност, заплата или доход.

BluesDank Гадже, Запознанства

По отношение на личния си живот този мъж в момента е ерген и неженен. Този YouTuber все още не е разкрил състоянието на връзката си.

MaximilianMus каза на Turkey Tom в Discord DM, че планира да изфабрикува обвинения в педофилия срещу BluesDank, за да го накара да се самоубие. Максимилиан Мус го мислеше за луд, но Том го смяташе за смешно. За щастие, Том направи DM публично достояние, преди да се случи нещо катастрофално.

Популярни Публикации