Блейк Лемоан - Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Блейк Лемоан е известен американски софтуерен инженер, компютърен учен, разработчик, влиятелен човек в социалните медии и предприемач. Този добре познат 41-годишен квалифициран мъж е добре известен в нацията като старши разработчик на софтуер на Google. В момента работи за Google в Сан Франциско.

Бързи факти

Истинско име Блейк Лемоан.
Професия Старши софтуерен инженер, компютърен учен, разработчик и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 41 години.
Рождена дата 1981 г.
Родно място Начиточес, Луизиана, Съединени щати.
Сегашен адрес Сан Франциско, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност 2,5 милиона щатски долара (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Училище за математика, наука и изкуства в Луизиана.
Университетът на Джорджия.
Университетът на Луизиана в Лафайет.
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 93 кг
Височина Във футове инчове: 5′ 9″

Възраст и ранен живот на Блейк Лемоан

Блейк Лемоан е на 41 години и е роден в Начиточес, Луизиана, САЩ през 1981 г . Детството му преминава в Луизиана. Той е от кавказки произход и следва християнската вяра. Лемоан е добре образован джентълмен. Завършва образованието си в училището за математика, наука и изкуства в Луизиана. По-късно той се записва в Университета на Джорджия и получава бакалавърска степен по компютърни науки. След това Блейк посещава Университета на Луизиана в Лафайет от 2006 до 2013 г. Той получава бакалавърска степен по наука (BS), компютърни науки, магистърска степен по компютърни науки (MS), компютърни науки и доктор по философия (Ph.D.) по компютърни науки от тази институция. След това работи като софтуерен разработчик и ИТ специалист.

Височина и тегло на Блейк Лемоан

Блейк Лемоан е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 93 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Блейк Лемоан

Нетната стойност на Блейк Лемоан

Колко е нетната стойност на Блейк Лемоан? Блейк прави страхотен доход като старши разработчик на софтуер в Google. Освен това той е квалифициран софтуерен инженер. В момента той живее в Сан Франциско, Калифорния, според страницата му в Linkedin. Нетната стойност на Blake Lemoine се оценява на 2,5 милиона долара (приблизително).

кариера

Блейк е опитен компютърен изследовател, който обича да работи с авангардна теория и да я интегрира в решения за крайни потребители. Той прекарва последните седем години от живота си в усвояване на основите на напредъка в програмирането, както и на авангарда на създаденото от човека съзнание.

Сега Блейк е водещият специалист на Google Search Feed за измервания и запитвания (преди това Google Now). Той също така има проект с 20% време, занимаващ се с проучване на благоприличието и склонността в AI. Lemoine е добре известен и с работата си като старши разработчик на софтуер в Google от февруари 2015 г. Той също така е член на комитета по изкуствен интелект ISO/IEC JTC 1/SC 42.

Блейк Лемоан Приятелка и срещи

С кого се среща Блейк Лемоан? Блейк е квалифициран софтуерен инженер. Той се занимава най-вече с професията си. Той обаче не дава никаква информация за настоящата си половинка или съпруга. Ще се опитаме да научим повече за неговия брак и статус на връзка. Ще актуализираме тази страница веднага щом научим повече за партньора в живота или личния живот на Блейк.

Популярни Публикации