Блеър Буун - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак, кариера

Блеър Бун е известен писател, педагог, администратор на изкуствата и музикант. Той е добре известен с ролите си в два епизода на Queer Eye for the Straight Guy. В допълнение, Блеър Бун е публикувал статии за MetroSource Magazine, известно LGBTQ издание. Той също така е основател и изпълнителен директор на New York Art Song Preservation Society.

Бързи факти

Пълно истинско име Блеър Бун
Псевдоним Блеър
Възраст (към 2022 г.) 40-те
Професия Писател, педагог, художествен администратор
Дата на раждане N/A
Място на раждане елен
Сегашен адрес елен
Нетна стойност 5 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия N/A
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 2″
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Съпруг Антъни Майкъл Мигура

Възраст и ранен живот на Блеър Буун

Блеър Бун е роден в Съединените щати. Изглежда като на около 40 години. Той обаче не е предоставил подробности за рождения си ден или родното си място. Джеймс Адам Блеър Буун е пълното му име. Буун е на петдесет години. Блеър, от друга страна, е син на Рейвън Блеър Дейвис и покойния Джеймс Е. Буун. Кливланд беше дом на семейството. Рейвън Блеър Дейвис, неговата майка, е изпълнителен продуцент и водещ на Women Power Discussion Radio, базирана в Лос Анджелис интернет програма за разговори. Той е с американска националност, а етническата му принадлежност се разследва.

Буун получава магистърска степен по френски език, литература и култура от университета в Сиракюз. По-късно получава магистърска степен по гласова педагогика с отличие от Westminster Choir College на Rider University в Принстън, Ню Джърси.Височина и тегло на Блеър Буун

Блеър Буун е висок 6 фута 2 инча . Тежи около 60 кг. Той има прекрасни топли черни очи и плешиви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

 Блеър Бун

Блеър Буун Нет Уърт

Колко е Нетната стойност на Блеър Буун ? През цялата си голяма кариера той е държал значителна сума, която му позволява да се наслаждава на луксозен начин на живот. Блеър е натрупал нетна стойност от повече от 5 милиона долара.

кариера

Блеър Буун е писал за списание MetroSource, както и за известни личности, включително американо-хаитянския певец Wyclef Jean, пианистът Fred Hersch и клубният диджей Junior Vasquez. Той привлече много внимание, след като участва в два епизода на Queer Eye for the Straight Guy. Поради неговия опит в изкуството, музиката и езиците, той беше назначен като културен лешояд на шоуто. Продуцентите на шоуто обаче го замениха с професионален актьор/певец Джай Родригес.

Съпруга и брак на Блеър Буун

Коя е съпругата на Блеър Буун? Блеър Буун се омъжи за д-р Антъни Майкъл Мигура, неговия любовник, през 2014 г. Те се ожениха в събота вечер на борда на лодката Aqua Azul по река Хъдсън в Ню Йорк. Д-р Майкъл Мигура е белодробен реаниматолог, който работи с Advanced ICU Care в Ню Йорк. Оттогава те се наслаждават на прекрасната си и страстна връзка.

Популярни Публикации