Блак Дъглас – Уики, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, запознанства, кариера

Блек Дъглас е добре познат Koori художник, илюстратор, фотограф, художник, дизайнер, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Австралия. Този отличен художник, 52, е от Блактаун, Западен Сидни, Австралия. Блак е от аборигенско потекло Dhungatti от страна на баща си, според официалния му уебсайт. Освен това работи като художник и фотограф. Не само това, но той е и самоук художник.

Бързи факти

Истинско име Адам Дъглас Хил.
Сценично име Блейк Дъглас.
Професия Koori художник, илюстратор, фотограф, играч на Yidaki, художник, дизайнер, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 52 години.
Рождена дата 1970 г.
Родно място Блактаун, Западен Сидни, Австралия.
Сегашен адрес Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Гимназия Джеймисън.
Западен Сидни университет.
Етническа принадлежност Смесена (аборигенска целувка).
Националност австралийски.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″.
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг .

Възраст и ранен живот на Блак Дъглас

Блек Дъглас е роден в 1970 г на родители в Блактаун, Западен Сидни, Австралия. Той е отгледан в Пенрит. Блак е вярващ християнин. Истинската му рождена дата е неизвестна. Според източници Дъглас е на 52 години (към 2022 г.). Истинското рождено име на Блак е Адам Дъглас Хил, според официалния му уебсайт. Още от детството си той има силно желание да създава нови неща. Блак посещава гимназия Джеймисън за дипломирането си, според страницата му във Facebook. След това се записва в университета в Западен Сидни. Блак получава бакалавърската си степен по графика и илюстрация от тази институция. След това става фотограф и илюстратор.

Височина и тегло на Блак Дъглас

Блак Дъглас е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли сиви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Блек Дъглас

Нетната стойност на Блак Дъглас

Колко е нетната стойност на Блак Дъглас? Според сметките Адам също печели пари чрез невероятната си кариера на рисуване. Той също така получи множество финансови награди за своето въображаемо произведение на изкуството. Освен това прави пари чрез художествени галерии. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Блак Дъглас се оценява на между и милиона (приблизително).

кариера

Професионалната кариера на Блак Дъглас започва като фотограф. Работил е професионално и като илюстратор. След това той избра да преследва кариера като художник. Блак е самоук художник, според официалния му уебсайт. Той също така е публикувал свои творби в много конкурси за изкуство. През 2019 г. той беше удостоен и с желаната награда „Килгор“ в художествената галерия в Нюкасъл. Не само това, но Блак беше обявен за финалист в редица състезания. През май 2022 г. той стана известен, след като получи наградата Арчибалд от 100 000 долара за невероятния си образ на Карла Дикенс, наречена Моби Дикенс. Той също публикува свои произведения на изкуството в своите акаунти в социалните медии.

Блак Дъглас Гадже и запознанства

С кого се среща Блак Дъглас? Блак Дъглас е свободомислещ човек. Обича да прекарва време с приятелите и колегите си. Въпреки това няма точна информация за семейното положение или съпругата на Дъглас. Блак има връзка, според нашето разследване. Освен това ще се постараем да открием информация за личния му живот и да актуализираме тази част възможно най-скоро. Той публикува IG видеоклип с малко дете в своя акаунт в Instagram през април 2020 г. Той използва хаштага #goddaughter в тази публикация. Освен това той не разкрива нищо за личния си живот.

Популярни Публикации