Bladen Pietro- Възраст, приятелка, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

Блейдън Пиетро е спонсориран геймър в YouTube с потребителското име Bastrin. Влоговете на Bladen Pietro и каналът за игри Call of Duty натрупаха над 557 000 абонати. Научете повече за нетната стойност на Bladen Pietro, биологичната възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, тегло, кариера

Бързи факти

Пълно име: Блейдън Пиетро
Дата на раждане: 11 юни 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber
Държава: Съединени щати
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Файетвил, Северна Каролина
Националност американски
Етническа принадлежност ирландско-италиански
образование South View High School
Братя и сестри (Три)
Twitter Блейдън Пиетро Twitter
Youtube Bladen Pietro Youtube
Instagram Листове Пиетро Instagram

Възраст и ранен живот на Bladen Pietro

Блейдън Пиетро е 23-годишен мъж. Той е роден на 11 юни 1997 г. във Файетвил, Северна Каролина. Има трима братя и сестри: двама братя и сестра. Освен това няма информация за родителите му. Той е от ирландски и италиански произход и е от американска националност. Преминавайки към образованието си, той завършва гимназия South View през 2016 г. Той дори публикува снимки на себе си и своите учители от деня на дипломирането си.

Височина и тегло на Bladen Pietro

Колко висок е Блейдън Пиетро? Bladen Pietro е роден с рядко заболяване, наречено Osteogenesis Imperfecta, което го кара да бъде по-нисък от средния. Въпреки това, другата му информация, като тегло и телесни статистики, не е налична. Очите му са тъмнокафяви и има кестенява коса.  Блейдън Пиетро

Bladen Pietro (Източник: Pinterest)

кариера

Що се отнася до професионалния му живот, Блейдън Пиетро е спонсориран геймър с канал в YouTube под потребителското име Bastrin, където публикува влогове и канал за игри Call of a Duty. Той е натрупал над 557 хиляди абонати. По същия начин на 29 ноември 2012 г. той стартира своя канал в YouTube. Първото му видео на песента, озаглавено My First OCE, е качено на 30 декември 2012 г. Видеото има близо 34 634 гледания.

По подобен начин през февруари 2014 г. той достигна 1000 абонати в своя канал Bastrin. За по-малко от месец неговият видеоклип в YouTube To LeafyIsHere получи над 1,93 милиона гледания. Един от най-гледаните и популярни видеоклипове, озаглавен MAC N’ CHEETOS, е качен на 18 юли 2016 г. Видеото е получило над 6 550 713 гледания.

Други забележителни видеоклипове включват СПЕЧЕЛИХ ИГРА НА FORTNITE В ИГРАЛЕН БАР! и СПЕЧЕЛИХ ИГРА НА FORTNITE В ИГРАЛЕН БАР!

, Причината да имам това., Чаках това от 15 години. (MOVIE MADE SPIDER-MAN SUIT) и куп други. Тези видеоклипове са гледани милиони пъти. Сред любимите му видеоклипове в YouTube са The Reaction Of Me Hitting 100K SUBSCRIBERS! и реакцията ми да достигна 100 000 АБОНАТА! , 100K Journey., Моето завършване на гимназията., КУПИХ КОЛА!

ЧЛЕН НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО СПЕЧЕЛИ МОЯТА ПОРЪЧКА! и ЧЛЕН НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО СПЕЧЕЛИ МОЯТА ПОРЪЧКА! са два от най-новите му видеоклипове. (Не можех да повярвам)

и НИЕ ПРАВИМ ВСИЧКО! (FORTNITE BATTLE ROYALE). Към май 2020 г. каналът му в YouTube имаше над 557 хиляди абонати и 54 983 525 гледания.

Bladen Pietro Net Worth 2022

Колко е нетната стойност на Bladen Pietro? По отношение на печалбите Блейдън Пиетро е известен геймър в YouTube, който е натрупал значително състояние чрез работата си в социалните медии. Той спечели много пари благодарение на своята интернет слава. В резултат на това той не е разкрил нетната си стойност, но онлайн източници оценяват Нетното състояние на Bladen Pietro ще бъде между милион и милиона към 2022 г. Освен това публикациите му в Instagram отразяват здравословния му начин на живот.

Bladen Pietro приятелка и запознанства

С кого се среща Блейдън Пиетро? Що се отнася до личния му живот, Блейдън Пиетро е необвързан. Той не е разкрил семейното си положение. Той не е говорил за предишните си връзки. Освен това той е по-загрижен за професионалния си живот, отколкото за връзките си. Той се зае с работата си. Освен това той е избягвал противоречията и слуховете в живота си и е поддържал безупречен имидж в сайтовете на социалните медии.

Популярни Публикации