Blac Chyna съди Kardashian-Jenners през 2022 г. за отмяна на серията й E Rob & Chyna през 2017 г.

През 2017 г. Блак Чайна заяви, че семейство Кардашиан са й навредили финансово и емоционално. Тя обясни в Twitter на 3 април защо не е прекратила делото си срещу Kar-Jenners. В изявление Чайна заяви, че иска да се съсредоточи отново върху процеса срещу Крис Дженър, Ким, Клои и Кайли Дженър. Съдебното заседание трябва да започне след 13 дни. Чайна:

Когато унищожиха моята хитова програма №1 през януари 2017 г., това ме нарани финансово, емоционално и навреди на децата ми.

Съдебната битка, каза Чайна, ще научи децата й на правилното от грешното.Сега журито ще чуе какво се е случило зад затворени врати - изречените лъжи и нанесената вреда. Blac Chyna има две деца от двама момчета. Синът й от рапъра Тайга Кинг Кайро е роден през 2012 г., а Дрийм, дъщеря й от Роб Кардашиян, през 2016 г. По-рано тази седмица Чайна заяви в социалните медии, че бившите й партньори Тайга и Роб Кардашиян не плащат издръжка за децата си . И двамата нападнаха светската личност, твърдейки, че всеки харчи хиляди, за да издържа децата си.

Защо Blac Chyna съди Kar-Jenners?

Според TMZ, Blac Chyna съди Kardashian-Jenners през 2017 г. за прекратяването на нейния E! сериал Rob & Chyna. Споменава се и нейният бивш годеник по това време Роб Кардашиян. Blac Chyna обвини семейството на риалити телевизията за отмяната на програмата, защото те се намесиха в продукцията.

 Блак Чайна

Тя също така твърди, че семейството е използвало властта и влиянието си върху E! мрежа, за да убие втория сезон. Източници казват на E! че твърденията на Чина са неверни. Те твърдят, че имат доказателство, че Chyna е причината програмата да бъде отменена. Съобщава се, че Blac Chyna е затруднила заснемането, ако не и невъзможно, като е отказала да бъде в една стая с Роб. Инсайдери предполагат, че мрежата също не е доволна от рейтингите на първия сезон.

 Блак Чайна

Приятелка на Чайна вярва, че Роб я е малтретирал устно и физически. Твърди се, че през април 2017 г. Роб е откраднал телефона й и я е бутнал пред нея и сина на Тайга, Кинг Кайро. Роб съди Blac Chyna за нападение, насилие и вандализъм през септември 2017 г. Той обвини Chyna, че е причинил щети на стойност 0 000 на дома, който наема от Кайли Дженър. Роб твърди, че Чайна се е опитала да го задуши с тел за iPhone, да го бие с метален прът и да го задуши с кабел за iPhone. През февруари 2022 г. Роб оттегли обвиненията срещу нея, позовавайки се на желанието си да преследва обвиненията ми срещу майка й в публичен процес. Върховният съд в Лос Анджелис ще изслуша Чайна срещу Кардашиян на 15 април.

Популярни Публикации