Bk Shivani- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, височина, етническа принадлежност

Бк Шивани , известен също като Брахма Кумари Шивани, беше духовен учител и практикуващ Раджиога медитация от 1996 г. до днес в Световната духовна организация на Брахма Кумари. BK Shivani, който също получи наградата Nari Shakti Puraskaar на уважаемия президент г-н Ram Nath Kovind (най-високата гражданска награда), има за цел да подобри психиатричното здраве и да трансформира човешкото поведение.

Бързи факти

Пълно име: Шивани Варма
Дата на раждане: 31 май 1972 г
Възраст: 49 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: Духовен учител и мотивационен лектор
Държава: Индия
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Вишал Верма
Нетна стойност 50 крори прибл
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 32-28-34 инча.
Родно място Пуна, Махаращра
Националност индийски
Религия индуизъм
образование Технологичен институт Махаращра

Биография на Bk Shivani

Бк Шивани или Шивани Варма е роден в Пуна, Махаращра, Индия, на 31 май 1972 г. (на 49-годишна възраст). Засега подробности за семейството й се пазят. Bk Shivani, Brahma kumari Shivani и Sister Shivani са алтернативни имена за нея. По същия начин тя е индуистка с индийско гражданство. Нейната зодия е Близнаци, а тя е права.

Тя е добре образована и съвестна жена. По същия начин тя завършва образованието си в Пуна, нейния роден град. След това тя посещава университета Savitribai Phule Pune, където получава бакалавърска степен по електроника и комуникация. Тя беше един от най-добрите студенти в университета и се дипломира като златен медалист по електронно инженерство от випуск 1994 г. Тя е изключително квалифициран студент, спечелила магистърска степен по компютърно инженерство от Maharastra Institute of Technology.Височина и тегло на Bk Shivani

Шивани е зашеметяваща личност както отвътре, така и отвън. Тя е висока приблизително 5 фута 5 инча и тежи 55 килограма. Очите й са тъмнокафяви, а косата й е дълга и черна. Размерите на тялото й са 32-28-34 инча.

кариера

Освен че е електронен инженер и носител на златен медал, тя преследва различни пътища за обслужване и помощ. Тя започва кариерата си като преподавател в Bharati Vidyapeeth College of Engineering в Пуна, където работи приблизително три години. След това тя измести фокуса на кариерата си към различен жанр. В началото на двайсетте си години тя започва работа като учител на Брахма Кумари. От 1995 г. тя е ученик и учител в Световния духовен университет на Брахма Кумари.

Освен това, тя е прекарала последните 14 години в практикуване на Раджиога медитация, както е преподавана от Ишвария Вишва Видялая. След това тя работи зад кулисите на телевизионните презентации Brahmakumari, които бяха излъчени по Sony TV. След това, през 2007 г., тя беше поканена да се присъедини към телевизионната програма Пробуждане с Брахма Кумари, за да отговаря на въпроси на зрителите.

Тази програма беше излъчена по Aastha Channel и включваше интервю със съ-водещия Кану Прия. По-късно същата година тя публикува Happiness Unlimited: Awakening with Brahma kumaris. Тази книга е адаптирана от нейния разговор със Суреш Оберой и е наречена бестселър. Сега тя се застъпва за донорството на органи и ръководи програма за родители в Ислямския културен център в Делхи.

Повече за кариерата

В момента тя се появява като специален гост на различни места с цел насърчаване на доброто здраве, разрешаване на проблеми с психичното здраве, подобряване на взаимоотношенията и решаване на редица други проблеми, засягащи ежедневния живот на хората. Като мотивационен и духовен оратор, тя провежда семинари по целия свят, включително Обединеното кралство, Съединените американски щати, Канада, Африка и Азия. Освен това тя има собствен канал в YouTube, където публикува епизоди от телевизионния сериал „Пробуждане“.

Тя има силна вяра в Закона, Кармата, Бог и създаването на Вселената и изнася лекции на хората за изкуството на живота, себехармоничния живот, живия морал и ценности, наред с други теми. Освен това тя се появява по различни телевизионни канали, за да разпространи посланието за щастие, самодоволство, интелигентност, бисери на мъдростта и житейски уроци. По същия начин тя служи като посланик на Световната психиатрична асоциация. Тъй като тя вярва, че мотивацията, самодоволството, себехармонизацията и житейските уроци могат да помогнат за излекуването на душата и психичните проблеми.

По същия начин тя, заедно със съпруга си, работи като инженер в компания за бизнес софтуер. Освен това тя е автор на множество книги по теми като живот, щастие, душевни връзки и философия. Сред тях са Да живееш живот, основан на ценности, Емоциите – Вие контролирате ли тях или те контролират Вас? Щастие без граници, Душевни връзки, Отиване отвъд, произхода и философията на Раджа Йога и Хармонизиране на взаимоотношенията.

Bk Шивани Нетна стойност

Тя е един от тримата мотивационни лектори, натоварени с отговорността да възстановят живота на много хора. Всички нейни речи и книги са обожавани от публиката, която иска да бъде част от нея по всякакъв възможен начин. По същия начин основната й кариера е като мотивационен говорител и автор и има приблизителна нетна стойност от около 50 крори. Въпреки голямата си стойност, тя предпочита много прост и здравословен начин на живот. Тя не е привърженик на екстравагантния живот и вместо това вярва в простия начин на живот и високото мислене.

Bk Shivani съпруг, брак

Шивани се жени за Вишал Верма според индуистката традиция и ритуали. Вишал също е софтуерен инженер и е съсобственик на софтуерна компания в Гургаон, Индия, със съпругата си. Що се отнася до връзките, тя е частна личност, която не споделя много подробности. Според съобщенията няма информация за нейните деца. Те са доволни заедно и поддържат връзката си въпреки нейните работни ангажименти.

Популярни Публикации