Бившият съпруг на Бритни Спиърс Джейсън Александър беше арестуван за незаконно проникване

Джейсън Александър, бившият съпруг на американската поп сензация Бритни Спиърс, беше арестуван на 9 юни за нахлуване в къщата на певицата в окръг Вентура. Джейсън изглежда е предавал на живо нападението в Instagram. Александър се ожени за Спиърс в Лас Вегас през 2004 г., но бракът продължи едва 55 часа, преди да бъде прекратен. В едно видео той се вижда да се разхожда из имота и да крещи на някого:

Бях поканен тук от Бритни Спиърс. Тя е първата ми и единствена съпруга. Дойдох да разваля сватбата.

В друго видео той се приближава до сватбена обстановка в шатра с голям флорален фон, където персоналът сякаш приключва празненствата. Не е ясно как той успя да премине през охраната и да се движи свободно на това, което беше предназначено да бъде скромна и добре контролирана среща. Преди кадрите да изчезнат, той е посетен от охраната и изглежда, че е повален на земята. Във видео на TMZ Александър се вижда да лежи на земята с пазачи, които го държат.Властите арестуваха бившия съпруг на Бритни Спиърс по подозрение за незаконно проникване.

На 9 юни полицаите са отговорили на обвинение за нахлуване, според капитан Камерън Хендерсън от шерифа на окръг Вентура. Служители заловиха Александър на мястото на сватбата, след като получиха заповед за ареста му в друг окръг. Адвокатът Матю Розенгарт, когото Спиърс избра да преговаря за попечителството от нейно име, потвърди ареста на Александър в изявление за Page Six.

Бих искал да благодаря на отдела на шерифа на окръг Вентура за навременната им реакция и отличната работа. Сътрудничам с правоприлагащите органи, за да гарантирам, че г-н Александър ще бъде строго преследван по цялата строгост на закона.

 Бритни Спиърс

Александър присъства на събитие #FreeBritney в Лос Анджелис по време на нейната битка за консерватор през 2020 г. Той каза на Us Magazine по това време:

Тук съм, за да изразя подкрепата си за Бритни и кампанията #FreeBritney. Това е ужасен сценарий в живота й от дълго време. Повлия и на мен, и на нея, затова съм част от него.

Александър не е непознат за правната система. Преди това той е бил арестуван за различни обвинения, включително DUI, притежание на наркотици, незаконно влизане и преследване.

 Бритни Спиърс

На 9 юни той също се пошегува с Бритни Спиърс. Той назовава членове на семейството на Спиърс и близки приятели, преди да поиска разследване, но не дава подробности. Той казва:

Да прегледаме разписките им. Проследете парите.

Бритни Спиърс потвърди годежа си с дългогодишния си любовник Сам Асгари през септември 2021 г. Спиърс беше освободена от попечителство през ноември, когато съдия се произнесе в нейна полза, слагайки край на 13-годишно споразумение, което законно й забраняваше да прави лични и финансови избори.

Популярни Публикации