Бившата съпруга на Уейн Брейди поиска съвместно юридическо и физическо попечителство над дъщеря си

Уейн Брейди , човек с много способности, е имал своя дял от възходи и падения в любовния си живот. Неговият любовен аспект предизвика интереса на обществеността. Често изникват въпроси дали си има приятелка или жена, която да нарича жена. Всичко, което можем да кажем е, че той е семеен човек, който обича децата си. Той обожава дъщеря си и често обсъжда нейните приключения в социалните мрежи. Брейди също все още е приятелски настроен с бившата си съпруга, за да бъде съвместен родител. Ето всичко, което трябва да знаете за личния живот и децата на Брейди.

Сватбата на Уейн Брейди

Брейди има два брака. Първият му брак продължава около две години и е с Даяна Ласо. Манди Такета, бивша танцьорка, беше втората му съпруга. Обществеността нямаше представа, когато звездата от „Маскираният певец“ и Такета си размениха клетви, че бракът им ще приключи с развод. Брейди се запознава с Такета, докато работи в Хавай, и двойката се ожени на 5 април 1999 г. Те бяха женени точно осем години, когато се разведоха на 5 април 2006 г. Те посочиха непреодолими различия като основание за развода. За разлика от повечето разводи, Брейди и Такета остават близки приятели. Според водещия на Let’s Make a Deal раздялата е била приятелска и те ще останат най-добри приятели и отдадени родители.

  Уейн Брейди

Бивша съпруга на Уейн БрейдиДъщерята на Уейн Брейди Мейл Брейди

Уейн Брейди има дъщеря на име Мейл от Такета. След развода им Такета поиска споделено правно и физическо попечителство над Мейле, което беше присъдено на двойката. Знаменитости, които твърдят, че са приятели след раздяла, не са необичайни. Въпреки това двойката реши да живее близо един до друг в опит да бъде съвместен родител Мейл ефективно.

Брейди публикува видео в Instagram през август 2021 г. за съвместното родителство с Такета. Той обясни, че дъщеря им започва колеж и те я оставиха в нейното общежитие. Той каза, че съвместното родителство е предизвикателство и че понякога се чувства като ад. Той призна още, че с Такета са се карали много и дни наред не са искали да си говорят. Независимо от възходите и паденията, двамата бяха горди, че отглеждат детето си. Те се оценяваха и благодариха един на друг, че се подкрепят и са родители по най-добрия начин, по който могат. Уейн Брейди с дъщеря си Мейл на събитие на червения килим на Daytime Emmy.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Уейн Брейди (@mrbradybaby)

През юни 2021 г. Такета също качи подобно видео в своя Instagram. Той показа пътуването на Мейл от нейния предучилищен ден до колежа. От социалните медии на Брейди и Такета става ясно, че те много обичат детето си. През ноември 2020 г. комикът публикува видео, в което пее с Мейл. Чрез надписите той разказа колко много я обича. Той каза: „Не мога да ви опиша радостта и гордостта, които ме изпълват, когато съм в присъствието на дъщеря си. Освен това той каза, че е смирен, че Мейле е избрала него и Такета за свои родители.

Уейн Брейди има ли деца?

Освен Мейл, Брейди няма никакви биологични деца. Той обаче смята другото семейство на Такета за свое, включително нейния син. Такета има връзка с Джейсън Фордъм, а двойката е в добри отношения с Брейди. Комикът смята Фордъм за член на семейството си и дори живеят в съседство. Чия е линията все пак? членът на актьорския състав влезе в заглавията миналата година, когато разкри, че Такета, Мейл и Фордъм са били под карантина заедно. По-късно той обясни пред People, че не живеят под един покрив.

По-скоро те бяха съседи и се ограничаваха само до два дома по време на пандемията от COVID-19. През септември 2021 г. Такета отиде в Instagram, за да обясни, че тя и нейният партньор осиновяват. Те посрещнаха Ана и нейния син, Сънданс-Исаму, известен още като Съни, в тяхното смесено семейство. След това Такета разкри, че Брейди е кръстник на Съни, който щеше да разглези кръщелника си като луд.

През септември 2021 г. Брейди качи видео в своя Instagram, където представи на света сина на Такета, Съни. Той твърдеше, че вече обича Съни и помагаше на бившата си съпруга и Фордъм да отгледат Съни. Той се нарече Дънкъл и каза, че е чест да бъде в живота на Съни. По същия начин той благодари на Такета и Фордхам, че са го включили в тяхното пътуване.

Популярни Публикации