Биография на Жан Гьобел: от нейната възраст и съпруг до нейното семейство

Жан Гьобел е съпруга на журналиста ветеран Дан Ратър, който е носител на множество награди. Те са женени повече от 63 години.

Бързи факти

Пълно име Жан Гьобел
Дата на раждане N/A
Възраст N/A
Височина/колко висок?
N/A
Професия Американски VIP
Бащино име N/A
Име на майката N/A
Полова идентичност Женски пол
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 3 милиона долара

Връзката на Жан Гьобел с нейния съпруг, Дан Ратер

Сестрата на Джийн Гьобел работеше в KTRH, филиал на радио CBS в Хюстън, докато Джийн работеше като секретарка в частна фирма. Тя се запознава с Дан, който беше директор на новините за KTRH през 1956 г., чрез сестра си.

Джийн се запознава с Дан чрез сестра си, след като кандидатства за секретарска позиция в KTRH. По време на представянето тя го описа като привлекателен, интелигентен и дружелюбен мъж. Те се влюбиха малко след първата си среща и започнаха да излизат на следващата година. През 1957 г. двойката се жени.  Жан Гьобел

Жан Гьобел

Деца на Жан Гьобел

Джийн и Дан посрещнаха първото си дете, дъщеря Робин Ратер, година след сватбата си. След като Goebel ражда син, Danjack Rather, през 1960 г., тричленното семейство нараства до четирима. Дан трябваше да напусне дома си за продължителни периоди от време, докато работеше като телевизионен оператор. По време на движението за граждански права той беше у дома само 31 дни от годината.

Жан се грижеше за къщата и децата, докато го нямаше. Тя гарантираше стабилността на семейството, като същевременно подкрепяше кариерата на съпруга си. Започвайки като журналист за различни новинарски агенции и FM радиостанции, нейният партньор в престъплението е напреднал до позицията на водещ на новини в CBS през 1970 г. По същия начин той е домакин на водещото шоу на CBS, CBS Evening News, повече от 20 години.

Жан и семейството й в момента живеят в Ню Йорк. Джийн и Дан са олицетворение на перфектна двойка, женени повече от 60 години.

Професии на членовете на семейството

Съпругът на Гьобел е ветеран журналист, прекарал 44 години в CBS News. Голямото интервю с Дан Ратер, което се излъчва по AXS TV, се води от 89-годишния мъж. Децата й, както и съпругът й, имат успешна кариера. Робин Ратер, нейната 61-годишна дъщеря, е екологичен активист с опит в устойчивостта. Данджак, нейният 59-годишен син, е адвокат. Той се пенсионира след почти 33 години като помощник-окръжен прокурор в Манхатън.

Гьобел има двама внуци от брака на Даняк. Мартин Ратър, най-големият й внук, е амбициозен адвокат по изборите. През май 2019 г. 23-годишният завършва училище по журналистика в Колумбия с магистърска степен. Той има силна връзка с баба си и дядо си. Анди Ратър, другият й внук, работи в правителството.

Жан Гьобел Нетуърт

Нетното състояние на Жан Гьобел е около 3 милиона долара към октомври 2022 г.

Семейните ценности са приоритетни.

Джийн и нейното семейство участваха в коледна викторина през 2017 г. На смартфона на внука на Джийн това беше просто още една игра с викторина. Правилата на играта бяха ясни: отговорете правилно на 12 въпроса и ще спечелите джакпот. Внукът на Джийн отговори правилно на въпроса за рапъра Кендрик Ламар и Джийн се включи с опита си в изкуствата и занаятите за друг брой.

Дан, съпругът на Джийн, отговори правилно на любопитен въпрос за скандала Иран-Контра, а Даняк, синът на възрастната двойка, отговори правилно на въпрос за Фил Колинс и Genesis. Rathers надминаха всички останали състезатели и заслужено спечелиха награда от . Дан, чиято нетна стойност е 70 милиона долара, подчерта, че играта не е за спечелване на голяма сума пари, а за прекарване на време заедно като семейство и създаване на спомени.

Той продължи, като каза, че споделянето на дух на любов и семейство е важно и че семейство Rather е направило това за Коледа през 2017 г.

Популярни Публикации