Биография на Том Макдоналд, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Том Макдоналд е рапър и музикален продуцент от Канада. Том придоби известност през 2014 г., като издаде соловия си албум LeeAnn’s Son. Той последва това с See You Tomorrow, Dream People and the Whisky Wars и Deathreats. Освен това той има акаунт в YouTube. Дебютното видео на Том Макдоналд в YouTube беше Tom McDonald – „Wannabe“, което той качи през 2014 г. През януари 2018 г. той пусна и други музикални видеоклипове за своите песни, включително Helluvit. Той също е доста активен в Instagram, където се справя с махмурлука. Знайте всичко за Биография на Том Макдоналд, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Истинско име Том Макдоналд
Псевдоним Том
Известен като Рапър, звезда в социалните медии
Възраст 32-годишен
рожден ден 21 септември 1988 г
Родно място Канада
Знак за раждане зодия Дева
Националност канадски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 69 кг (141 паунда)
Измервания на тялото прибл. 44-32-37 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Номер на обувка 8,5 (САЩ)
приятелка Нова Рокафелер
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност прибл. K (USD)

Биография на Том Макдоналд

Том Макдоналд е роден на 21 септември 1988 г. В момента е на 32 години. Дева е неговата зодия. Роден е в канадската провинция Онтарио. Той е канадски гражданин със смесен етнически произход. Имената на родителите на Том Макдоналд остават неизвестни. Лий Ан Макдоналд е името на майка му. Той също има братя и сестри. Според образователните му данни той е добре образован.

Височина и тегло

Том Макдоналд стои на 5 фута 8 инча, 1,78 метра или 178 сантиметра. Той тежи приблизително 69 кг или 141 паунда. Очите му са тъмнокафяви, а косата му е кафява. Освен това е фитнес маниак. Той е с размер на обувките 8,5 в Съединените щати.кариера

Том Макдоналд е канадски рапър, който натрупа последователи в социалните медии. Изглежда, че песните му постоянно събират смесени отзиви, клонящи повече към негативното. Том Макдоналд е най-известен с песните си Whiteboy и Straight White Male, които предизвикаха порой от противоречиви преценки поради баналния и неприятен характер на текстовете.

Нетната стойност на Том Макдоналд през 2022 г

. Основният му източник на доходи е рапът. През 2014 г. той качи дебютното си видео в YouTube, Tom MacDonald’s Wannabe. Нетното състояние на Том Макдоналд се оценява на повече от 000 към октомври 2022 г. (USD).

Том Макдоналд Приятелка и срещи

През 2017 г. той беше романтично свързан с Нова Рокафелер. Освен това, тя е най-известна със своя собствен продуциран албум от 2011 г. Insufficient Funds.

Популярни Публикации