Биография на Нишел Търнър: Факти за първата чернокожа водеща на „Развлечения тази вечер“

Никъл Търнър , американска журналистка, влезе в историята през март 2021 г., когато стана първата чернокожа жена, водеща на желаното чат шоу Entertainment Tonight. Ерин Джонсън , изпълнителен продуцент на ET, обяви, че Търнър ще бъде домакин на шоуто заедно с Кевин Фрейзър. Позицията беше вакантна повече от година, след като предишният водещ на шоуто, Нанси О’Дел, се оттегли през 2019 г.

Търнър и Фрейзър бяха първите двама чернокожи водещи, които си сътрудничиха. Преди това Търнър е работил като кореспондент на шоуто и е спечелил четири награди Еми през деня. Тя започва работа за Entertainment Tonight през 2014 г.

Бързи факти

Пълно име Нишел Рене Търнър
Дата на раждане 11 февруари 1975 г
Възраст 46 години, 8 месеца
Височина/колко висок?
5 фута 5 инча
Професия журналист
Бащино име N/A
Име на майката Жак Търнър
Полова идентичност Женски пол
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност 500 000 долара

Родителите на Нишел Търнър: Кои са те?

Търнър, която е родена на 11 февруари 1975 г., никога не е разкривала подробности около раждането си, нито дори е споменавала баща си в интервю или в социалните медии. Може би защото Джаки Търнър, самотната майка на жителката на Колумбия, Мисури, я е отгледала. Тя има специална връзка с майка си и разширеното си семейство, включително баба и дядо си. Нейната майка с диабет винаги хранеше бездомните в техния град. Търнър никога няма да може да й благодари достатъчно за нейните хуманитарни усилия.На Деня на майката 2020 г. тя похвали добрия характер на майка си в публикация в Instagram. Тя разказа как родителите й са я научили да бъде мила, богобоязлива и търпелива. Журналистката, на която майка й влияе, също се занимава с хуманитарни дейности. След като беше домакин на ET, тя започна процеса на създаване на мемориалния фонд за стипендии на Джеймс и Марги Търнър, който беше насочен към рискови младежи в нейния роден град. Тя също така помага в Клуба на момчетата и момичетата на Америка и е ментор на Brown Girls’ Dream.

Пътят към това да бъдеш развлечение Домакин на вечерта

The Road to Being Entertainment Turner започва образованието си в университета в Кентъки. Тя напусна университета в първата си година и се върна в родния си град. Започва обучението си по журналистика в Университета на Мисури. В притежавания от университета нюзрум (филиал на NBC) KOMU-TV тя оформи кариерата си чрез репортажи, работа с камера, писане и продуциране на новини.

Кореспондентът, носител на четири награди 'Еми', получи първата си работа като репортер в WEHT ABC в Евансвил, Индиана, три дни преди дипломирането. В канала Майкъл Валънтайн я беше наел.
Тя напусна WEHT след около година и половина, за да работи като делничен репортер и водещ за WVUE-TV FOX8 в Ню Орлиънс. Нейното отразяване на урагана Катрина беше един от акцентите в репортажите й в Ню Орлиънс.

  Никъл Търнър

Никъл Търнър

По-късно тя се присъедини към Good Day LA и беше домакин на уеб поредица с клюкарското шоу за знаменитости Extra и Essence, месечно списание за афро-американски жени. CNN й предлага позиция на пълен работен ден като кореспондент на Entertainment Tonight през 2014 г., след като забелязва отличната й работа в Extra on Essence. А останалото, както се казва, е история. Точната заплата и нетната стойност на Търнър обаче все още не са разкрити.

Семейното положение на Нишел Търнър: Омъжена ли е?

46-годишната жена е запазила личния си живот в тайна, като пази статуса на връзката си в тайна. Никаква информация за нейния живот на запознанства, да не говорим за семейното й положение, никога не е излизала наяве. Тя спомена само веднъж живота си на срещи, в шоуто на Стив Харви през февруари 2018 г.

Тя накратко спомена за среща с мъж, но връзката им продължи само шест месеца. Търнър не е разкрила нищо друго за личния си живот. Нейните акаунти в социалните медии също показват само проблясъци от професионалния и семейния й живот.

Нишел Търнър Нетна стойност

Нетното състояние на Нишел Търнър е около 0 000 към 2022 г.

Популярни Публикации