Биография на Мина, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Мина е известен японски певец и танцьор, роден в Америка, който в момента живее в Южна Корея. Мина е водеща танцьорка и суб-вокалистка на южнокорейска момичешка група Twice. Знайте всичко за t Биография на Мина, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Мина Миой
Дата на раждане: 24 март 1997 г
Възраст: 24 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Певец, танцьор, член на Twice
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Сан Антонио, Тексас
Националност японски
Етническа принадлежност източноазиатски
образование Училище за свещено сърце Obayashi в Takarazuka, Hyōgo
баща Акира Миой
Майка Сачико Терао
Братя и сестри Един (брат Kai Myoi)
Instagram Мина Миой в Instagram
IMDB Мина Миой IMDB
Седмица Mina Myoi Wiki

Биография на Мина

Mina Sharon Myoi е пълното й име. Тя е родена на 24 март 1997 г. и сега е на 24. Семейството й е родено в Сан Антонио, Тексас, САЩ. Тя е по-известна като сценичното име Мина (/). Освен това нейното английско име е Шарън.

Въпреки че е родена в Съединените щати, тя прекарва годините си на формиране в Кобе, префектура Хиого, Япония. Семейството й се премести в Япония, докато тя беше още малко дете. Що се отнася до семейството й, нейните родители са майка й Сачико Терао и баща й Акира Миой. Баща й работи в университетската болница в Осака в Суита като лекар-ортопед. По същия начин тя има по-голям брат, който носи името Кай Миой.Започва да тренира балет в ранна възраст. Тя посещава училище Obayashi Sacred Heart в Такаразука, Хайго, за нейния образователен път. Преди това тя имаше двойно гражданство в Япония и Съединените щати. От 2019 г. обаче тя вече не е гражданин на САЩ.

Това беше потвърдено от тримесечната публикация на Службата за вътрешни приходи на Съединените щати за лица, които са решили да се експатрират. Този списък съдържа имената на тези, които са загубили гражданството си през предходното тримесечие.

Височина и тегло

Тя е висока приблизително 163 см (5 фута 4 инча) и тежи около 46 кг (101 фунта). По същия начин кръвната й група е А и има тъмнокафяви очи и коса.

Нетната стойност на Мина през 2022 г

Счита се, че Mina има нетна стойност от над милион щатски долара към октомври 2022 г.

кариера

Южнокорейската певица и танцьорка Мина. Тя е най-известна с участието си в Twice. Преди да се присъедини към Twice, тя танцува от десетилетие. JYP Entertainment е създаден два пъти. Този женски ансамбъл също включва Nayeon, Jeongyeon, Sana, Jihyo, Momo, Dahyun, Chaeyoung и Tzuyu.

EP-то на момичетата The Story Began дебютира на 20 октомври 2015 г. Те се формират от Sixteen. Тази момичешка група включва Сана, Момо и нея. Tzuyu на Twice е тайванец. Dahyun, Chaeyoung, Nayeon, Jihyo и Jeongyeon са южнокорейци.

Служител на JYP се свърза с нея, докато пазаруваше с майка й в Осака. Тя се премести в чужбина, за да стане K-pop идол на 2 януари 2014 г. Тя имаше най-малко тренировки преди дебюта на Twice.

Певицата беше и стажант на JYP. 2015 беше нейната шестнадесета година. Това е риалити шоу на JYP Entertainment/Mnet. Nayeon, Jeongyeon, Sana, Jihyo, Momo, Chaeyoung и Tzuyu участваха в J.Y. Музикалният видеоклип на Park за Fire. Роденият в Америка японски вокалист беше победител. Тя се присъедини към Twice, нова момичешка група. На следващата година тя дебютира с Twice. Подобно на Ooh-Ahh, дебютното водещо парче на групата надмина 100 милиона гледания в YouTube.

Тя също е танцьорка Twice. Певицата/танцьорката е много популярна в цял свят. Чосун Илбо приписва на популярността на Момо, Мина и Сана подобряването на отношенията между Япония и Южна Корея. В проучването на Gallup Korea за идоли за 2019 г. тя класира номер 20.

JYP Entertainment обяви 11 юли 2019 г. Тя обяви, че не може да завърши световното турне на Twice Twicelights. Това се дължеше на внезапното й безпокойство от изпълнението.

Нейната тревожност беше диагностицирана. През февруари 2020 г. новините потвърдиха подобрението на вокалиста. Освен това тя започва да се изявява на живо с Twice. Тя изпя Feel от Junho, Stop It на GOT7, Rose на Wooyoung и Only You на Miss A на японски. Тя е №91 в класацията за най-красиви лица за 2019 г.

Мина Гадже и запознанства

Тя в момента е необвързан. Певицата и танцьорка на Twice не е направила публични изявления или коментари по този въпрос в социалните мрежи. Освен това взискателната й работа не й позволява да срещне идеалното си гадже или да ходи на срещи. Въпреки това, когато му дойде времето, нейният чар, талант и красота със сигурност ще привлекат вниманието на много млади влюбени.

Популярни Публикации