Биография на LeeThe4th, възраст, нетно състояние, приятелка, срещи

LeeThe4th е знаменитост в TikTok. LeeThe4th също е уеб комикс, който е добре известен в социалните мрежи. Знайте всичко за Биография на LeeThe4th, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: LeeThe4th
Дата на раждане: 31 октомври 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: TikTok
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата наситено черно
Родно място Ню Йорк
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Братя и сестри една сестра и брат
Twitter LeeThe4th Twitter
Youtube LeeThe4th Youtube
Instagram LeeThe4th Instagram

LeeThe4th Биография

LeeThe4th в момента е на 25 години. Той е роден в Ню Йорк на 31 октомври 1996 г. Той, от друга страна, е израснал със сестра. Освен това майка му е от италиански произход. За съжаление информацията за неговите родители и братя и сестри в момента се преглежда. По същия начин той е от американска националност. В резултат на това той е афроамериканец.

кариера

По отношение на професионалния живот на LeeThe4th, той стана известен като основател на вече емблематичните профили в TikTok и Instagram. Той стана известен след вирусния успех на серия от видеоклипове на TikTok в социалните медии. По същия начин той се смята за една от най-влиятелните фигури в Съединените щати, след като е работил по много реклами. Той стана известен, след като се появи във видеоклип, рекламиращ софтуера за синхронизиране на устни TikTok.С над 3,003 милиона зрители, той е една от най-популярните TikTok звезди в Съединените американски щати. Той е популярен не само в сайта за синхронизиране на устни, но и в приложението за споделяне на снимки Instagram. По същия начин той е променил името си в TikTok на @LeeThe4th. Заради големия си успех в социалните медии, той си партнира с различни рекламодатели.

LeeThe4th Net Worth през 2022 г

Нетното състояние на LeeThe4th се оценява на около 1 милион долара към 2022 г. И без съмнение неговият основен източник на пари е присъствието му в социалните медии, както и партньорствата му с други артисти в социалните медии. Докато той изглежда притежава кола, тъй като е качил изображения на автомобили на заден план.

Няма обаче налична информация за имотите, които притежава. Освен това амбициозната Instagram знаменитост води луксозен начин на живот, докато преследва кариерата си.

LeeThe4th приятелка и запознанства

По това време LeeThe4th е необвързан. Той е по-фокусиран върху кариерата си сега, когато официално започна успешната си кариера в социалните медии.

Популярни Публикации