Биография на Кейтлин Сирагуса, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Кейтлин Сирагуса е модел, професионален косплейър и предприемач от Съединените щати. Кейтлин Сирагуса е стриймър в Twitch, развлекател на герои и създател на собствения си развлекателен канал „A Charmed Affair“. Освен това тя е знаменитост в социалните медии, активна в платформи като Facebook, Twitter и Instagram. Знайте всичко за Биография на Кейтлин Сирагуса, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Кейтлин Сирагуса
Дата на раждане: 02 декември 1993 г
Възраст: 28 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 9
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Модел, предприемач, Twitch Streamer, персонаж за забавление
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-24-35
Родно място Хюстън, Тексас
Националност американски
Етническа принадлежност Смесен (ирландски, италиански, английски и чероки произход).

Биография на Кейтлин Сирагуса

Истинското име на Aramounth е Kaitlyn Siragusa . Тя е на 27 години. Тя е родена в Хюстън, Тексас, на 2 декември 1993 г. Данните за семейството й обаче не са разкрити, но тя е само дете на родителите си. Тя е родена под астрологичния знак Стрелец. Тя произлиза от ирландски, италиански, английски и предци чероки.
Въпреки факта, че традиционните родители я отгледаха, тя получи изобилие от любов и внимание от тях. Освен това нейното образование е недостъпно. Нейните интереси включват занаяти, игри и рисуване, наред с други. Тя обича домашни любимци и притежава бордър коли на име Нокс. Кучето й има собствен акаунт в Twitch.

Височина и тегло на Кейтлин Сирагуса

Кейтлин Сирагуса е жена със светла кожа и кафяви очи. Тя е дребна и има руса коса. Тя стои на височина 5 фута и 4 инча. Физиката й е почти безупречна, с размери 34-24-35 инча. Освен това тя има лешникови очи и тъмнокафява коса, която често оцветява в русо, розово или синьо.кариера

Кейтлин Сирагуса се самоопределя като дизайнер на костюми. Тя започва своята косплей кариера на шестнадесет години. Нейната изключителна работа е забелязана от Хюстънската гранд опера и балета на Хюстън. Тя бързо беше наета в техния отдел за дизайн на костюми. Тя е косплей като Мери Джейн, Харли Куин, Wonder Woman и Cat Woman, наред с други.
Следвайки популярността си, тя създаде своя собствена компания за герои, наречена „A Charmed Affair“, през 2015 г. По същество тя се занимава със средата на детето и благотворителните дарения. Тя е потвърден потребител на Twitch. Siragusa натрупа над 100 000 абонати. От 2016 г. тя е натрупала почти 280 видеоклипа. Тя прекарва над 10 часа или повече всеки ден в предаване на живо на своите фитнес сесии, сесии за игри, сесии за правене на сладкиши и ASMR записи.

Стриймърите на IRL публично я наказаха за тоалетите, които носи, когато стриймва. Twitch наскоро я отстрани за популяризиране на порнографско съдържание. Според нейни зрители инцидентът е станал заради повреда в гардероба. Феновете й го оцениха като честна грешка. Нито „PewDiePie“, нито „L of the Day“ пощадиха видеото й с проблем.
Amouranth също управлява свой собствен канал в YouTube, Amouranth, който вече има 277 хиляди абонати. От 2011 г. тя качва видеоклипове, но първият й, Misty Plays Pokemon Yellow, не е качен до 2016 г. Тя редовно публикува влогове, филми за косплей и пробни снимки на бодита и бански костюми. Един от видеоклиповете й беше отговор на PewDiePie след критиките му.

Участвала е в няколко телевизионни предавания. Тя се появява два пъти в The Little Couple на TLC в Discovery Network. SYFY wire я интервюира за епизод от подкаста „Fandom Files“. Работата й изисква да пътува много. Тя посещава различни събития по целия свят, включително конвенции за комикси.

Нетната стойност на Кейтлин Сирагуса през 2022 г

Amouranth все още не е спечелила награда, но е натрупала значителна база от фенове. Тя печели между k и k на месец чрез своя Patreon, с абонаментни такси, вариращи от (бронзов) до 0 (платинен) (Bliss). Нейните потоци от приходи са многобройни. Нетното състояние на Кейтлин Сирагуса се оценява на 2 милиона долара към 2022 г.

Кейтлин Сирагуса Съпруг и брак

Тя е омъжена, според други източници. Не знаем кой е съпругът й, защото не е споделила с кого е разменила клетви.

Популярни Публикации