Биография на Катрин Мути, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Катрин Мути е известен търговец на мода от висок клас, известен като съпругата на Трой Ейкман. Катрин Мути и четирима от нейните приятели съосноваха магазина Luxeliner. Знайте всичко за Биография на Катрин Мути, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Катрин Мути
Дата на раждане: 13 октомври 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: Паунд
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Перидот
Щастлив цвят: Син
Най-доброто съвпадение за брак: зодия Близнаци
Пол: Женски пол
Професия: Моден търговец, бизнесдама
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 4 септември 2017 г
Съпруг Трой Ейкман
Развод Джери Моти
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 34-26-38
Родно място Далас, Тексас
Националност американски
деца двама (синове: Люк Мути и Вал Мути)

Биография на Катрин Мути

Катрин Мути е родена на 13 октомври 1970 г. Тя е израснала в Далас, Тексас, Съединени американски щати. По същия начин Катрин Сесил Персон е нейното пълно рождено име. Сегашната й възраст е 50, а зодията й е Везни. Нищо не се знае за нейните родители, братя и сестри или академичен опит. Тя обаче сподели снимки на баща си и майка си в профила си в Instagram. И що се отнася до постиженията, тя безспорно е добре образован човек.

Височина и тегло на Катрин Мути

Тя изглежда по-ниска в сравнение със съпруга си, който е висок 5 фута и 4 инча. Въпреки това, тя поддържа здравословен ръст и слабо тяло; тя също има кафяви очи и руса коса. Освен това той поддържа здравословно телесно тегло от 55 кг. Размерите на гърдите, талията и бедрата й са 34-26-38 инча. Освен това тя носи сутиен 33C и обувка номер 5 (САЩ).кариера

Mooty е прекрасен американски предприемач и модач, най-известен като съосновател на модната бутикова марка Luxeliner в Далас. Въпреки това, тя се изстреля към славата през 2017 г. след брака си с Трой Ейкман, бивш играч от NFL и настоящ спортен експерт на Fox Sports.

Катрин е работила в различни индустрии през целия си живот. Най-накрая тя постигна успех с модната компания Luxeliner. Mooty също е предприемач, който има солидна репутация в модния бизнес. По същия начин тя управлява Luxiner, мобилен бутик, който продава модерни дрехи и аксесоари.

Освен това тя е съсобственик на Luxeliner с четирима приятели: Дженифър Кларк, Уенди Постън, Алисън Грифит и Шарлот Джоунс Андерсън, чийто баща е Джери Джоунс, собственикът на Dallas Cowboys, който също притежава Capa Mooty. Тези петима приятели се събраха за мозъчна атака и успешно вдъхнаха живот на идеите си.

Компанията Luxeliner е мобилен бутик, който продава модни аксесоари и други подаръчни стоки. Компанията е основана през 2012 г. в Далас като висок клас мобилен бутик. По подобен начин предприятието е изградило няколко клона в Съединените американски щати и други страни.

Нетната стойност на Катрин Мути към 2022 г

Катрин натрупа огромни пари чрез успешна бизнес кариера. Mooty се оценява на приблизително 3 милиона долара към октомври 2022 г. Съобщава се, че съпругът й Трой Ейкман има нетна стойност от около 25 милиона долара. Моути и нейният съпруг, Трой, в момента водят охолен начин на живот, изпълнен с лукс и удобства.

Катрин Мути Съпруг и брак

Катрин Мути е била женена два пъти през живота си. Първоначално тя се омъжи за Джери Моти. Двойката не споменава датата на сватбата си, как са се запознали или историята на връзката си. Те обаче имаха две момчета, Люк Мути и Вал Мути, и двамата са ученици в гимназията. За съжаление бракът им не продължи дълго и тя реши да се разведе с Джери през 2013 г.

По-късно Катрин се омъжи за Трой Ейкман на 4 септември 2017 г. на плажа Санта Барбра в Монтесито, Калифорния, близо до хотел Biltmore Four Seasons. По този начин Трой е бивш защитник на Националната футболна лига и член на Залата на славата. В резултат на това той предложи брак на Капа, докато бяха на почивка в италианското езеро Комо. И малко след това, на 2 юни 2017 г., те се сгодиха.

Трой предложи брак на Капа по време на ваканция в езерото Комо, Италия, и двамата се сгодиха на 2 юни 2017 г., една година след като започнаха да се срещат. И само три месеца след годежа им, двойката тръгна по пътеката и изглеждаше по-щастлива от всякога.

Популярни Публикации