Биография на Ерик Томас, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Ерик Томас е национално признат мотивационен оратор, автор и духовник. Ерик Томас трябва да изгради фен база в резултат на своята мотивираща реч. Знайте всичко за Биография на Ерик Томас, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Ерик Томас
Дата на раждане: 03 септември 1970 г
Възраст: 51 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Мотивиращ говорител
Държава: Чикаго, Илинойс
Височина: 5 фута 0 инча (1,52 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Деде Мозли
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Кристиян
образование Мичигански държавен университет
баща Джералд Мънди
Майка Ванеса Томас

Биография на Ерик Томас

Ерик Томас е роден в Чикаго, Илинойс на 3 септември 1970 г. Той е на 51 години и е зодия Дева. Той е роден на Джералд Мънди и Вернеса Томас. По същия начин той прекарва младостта си в Детройт, Мичиган. Той обаче е закрил информация за ранния си живот.

И той напусна гимназията след разногласия с родителите си. По-късно, мотивиран от проповедника, той се записва в университета Оукууд. Накрая той завършва университета през 2001 г. По-късно се записва в Мичиганския държавен университет, използвайки собственото си име. Освен това той получава диплома по лидерство в образованието. Освен това той получава докторска степен. по образователна администрация.Височина и тегло на Ерик Томас

Ерик Томас е красив и привлекателен мъж. Той е висок 5 фута 10 инча (1,8 м/180 см) с добре поддържана структура. Има тъмна коса и тъмни очи.

кариера

Ерик Томас започва професионалната си кариера през 2003 г. В резултат на това той приема позиция в Мичиганския държавен университет в замяна на стипендия за посещение в MSU. В резултат на това той се записва в MSU, за да получи магистърска степен по K-12 администрация с концентрация в образователно лидерство. Освен това той служи като академичен съветник на студентите в неравностойно положение на MSU.

По-късно в кариерата си той помага в разработването на програмата за задържане на студенти на MSU, The Advantage. Той го изпълни заедно с ДеАндре Картър, колега академичен съветник и мотивационен лектор. В резултат на това се концентрира върху чернокожи и латиноамерикански ученици в академичен риск. Той също така служи като старши пастор в A Place Change Ministeries (APOC Ministries) в Лансинг, Мичиган. Той получава магистърска степен от MSU през 2005 г. Освен това през 2015 г. тя получава докторска степен. по образователна администрация.

По-късно в живота си той придоби известност като проповедник и мотивационен оратор. След това той създава компания за предоставяне на образователни консултации, треньори и спортно развитие. Като има предвид, че той се обърна към колегиални и професионални играчи с мотивиращо послание. Той също така е бил във Fox News, за да обсъжда работата си и да чете откъси от своите проповеди.

По същия начин той има акаунт в YouTube, който датира от 2008 г. Той създаде акаунт в Instagram, за да вдъхновява хората по целия свят. Той започва да качва филми в канала си през 2009 г. Освен кариерата си в YouTube, той е автор и на три книги. Освен това той публикува Greatness Is Upon You: Laying the Foundation през 2014 г.

Съпруга и брак на Ерик Томас

Ерик Томас започва да се среща с Деде Мозли през 1991 г. По-късно се женят в църквата на адвентистите от седмия ден в Детройт Център, където се запознават. Освен това той пази личния си живот далеч от общественото внимание. Освен това конкретната дата на сватбата им не е публикувана.

Той е изключително срамежлив и сдържан да обсъжда живота си. Освен това той е избрал да запази личния си живот личен. Като цяло избягва да го обсъжда в медиите. Освен това той предпочита хората да се съсредоточат върху кариерата му, отколкото върху личния му живот.

Популярни Публикации