Биография на Еми Хънтър, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Еми Хънтър е американска филмова актриса. Тя стана звезда с появата си във филма Brightburn през 2019 г. Тя също се появи в телевизионното шоу Your Pretty Face Is Going to Hell. Нейната любов към креативността и изразяването проличава в съдържанието, което създава за социални медии, в различни платформи, като меломан и модел. Знайте всичко за Биография на Еми Хънтър, възраст, височина, нетно състояние, гадже, срещи

Бързи факти

Истинско име Еми Хънтър
Псевдоним Еми
Известен като Актриса, звезда в социалните медии
Възраст 18 годишен
рожден ден 5 януари 2003 г
Родно място Съединени щати
Зодия Козирог
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-28-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 4,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг не
Нетна стойност 2 милиона долара

Биография на Еми Хънтър

Еми Хънтър е родена на 5 януари 2003 г. Тя е на 18 години. Тя е американска гражданка със смесен етнически произход. Рожденият й знак е Козирог. Тя е родена в САЩ. Тя е страстен потребител на платформи за социални медии от малка. Самоличността на баща й и майка й е неизвестна. Тя също има братя и сестри. Тя е добре образована.

Височина и тегло

Тя е висока 5 фута 5 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 килограма или 121 паунда. Еми притежава зашеметяващи тъмнокафяви очи и руса коса. Тя често зарадва феновете си в Instagram, като качва нейни изображения на модели, и те изглеждат нетърпеливи да изразят своята благодарност за нейната поредица от актуализации на снимки. 34-28-40 инча е измерването на тялото й. Тя носи чашка сутиен 34 C.кариера

Тя има огромен интерес и познания в различни области и има общително и топло присъствие в социалните медии, което съответства на това. Нейните видеоклипове са разнообразни и забавни; тя често опитва нови ъгли или нов материал и активно си сътрудничи с някои личности в социалните медии. Тя направи своя дебют с телевизионния сериал Your Pretty Face Is Going to Hell през 2013 г., създаден от Каспър Кели и Дейв Уилис. След това тя работи в още няколко филма.

Нетната стойност на Еми Хънтър през 2022 г

Тя е иновативна и има желание да опитва нови неща и да изследва нови възможности. Очакваната нетна стойност на Еми Хънтър е 2 милиона долара към 2022 г.

Еми Хънтър Гадже и срещи

Тя е необвързана и съсредоточена върху кариерата си. В резултат на това тя има огромен кръг от приятели и значителни последователи в социалните медии. Тя е въвлечена в някои интензивни приятелства и връзки.

Факти за Еми Хънтър

  • Любовта на Еми Хънтър към креативността и изразяването проличава в съдържанието, което създава за социални медии, в различни платформи, като меломан и модел.
  • Тя обсъжда ежедневните си дейности и взаимодействия с публиката, като им дава поглед в живота си.
  • Притежава отлично чувство за стил и мода и вроден афинитет към камерата.
  • Тя има разнообразна фен база и последователи поради топлата си, но загадъчна личност.
  • Работата й демонстрира способността й да оценява други изпълнители.
  • Тя също се появи в телевизионното шоу Your Pretty Face Is Going to Hell.

Популярни Публикации