Биография на Ели Мечам, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Ели Мечам е YouTuber от Съединените щати. Ellie Mecham е добре позната със своите видеоклипове с въпроси и отговори, уроци за коса, уроци за грим, пренасяния и видеоблогове в своя YouTube канал Bollie. Освен това тя е добре известна с канала си в YouTube Ellie and Jared, който съосновава със съпруга си. Знайте всичко за Биография на Ели Мечам, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Ели Мечам
Дата на раждане: 19 април 1991 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: YouTube звезда и личност в социалните медии
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруг Джаред Макъм
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Родно място Юта
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
баща Дженифър Грифитс
Майка Чад Грифитс
Братя и сестри Бо, Бони, Джули и Руби
деца Джаксън Мечам, Калвин Мечам и Томи Мечам

Биография на Ели Мечам

Ели Мечам е родена в Юта, Съединени американски щати, на 19 април 1991 г. Тя ще бъде на 29 години през 2020 г. По същия начин тя е сензация в YouTube в Съединените щати. Дженифър Грифитс е нейният баща, а Чад Грифитс е нейната майка. Бо е един от четирите й братя и сестри, докато Бони, Джули и Руби са нейни сестри. Няма информация за нейната религия, но тя е от кавказки расов произход. Овен е нейният зодиакален знак.

Изглежда, че е изключително дискретна с личната си информация, тъй като има малко информация за нея. Няма информация за нейното образование или името на нейния университет. Според възрастта си може да бъде записана в колеж.Височина и тегло

Височината и теглото на Ели все още не са определени. Освен това тя има руса коса и кафяви очи. По същия начин телесните й мерки не са известни в момента.

кариера

По отношение на кариерата си тя е YouTuber. На 5 септември 2011 г. тя стартира своя акаунт в YouTube, Bollie. Сред нейните видеоклипове в YouTube има въпроси и отговори, уроци за коса, уроци за грим, премествания и видеоблогове. Въпроси и отговори за братя и сестри на Ели Мечам, „Колко добре се познаваме“ и „Разкриване на имената на бебето“ са едни от нейните най-популярни видеоклипове. Първоначално тя започва да помага на други, които изпитват безплодие. Освен това той е домакин на канал със съпруга й Джаред, наречен Ели и Джарад.

По същия начин, на 17 октомври 2011 г., тя стартира втори канал с обединените имена на канали Ели и Джарад. Докато тя споделя сравними неща в основния си канал. Освен това тя често си сътрудничи в канала със съпруга си Джарад и трите си деца. Най-популярните видеоклипове на втория канал включват FIRST SPIDER BITE / HE ALL BETTER!, EMOTIONAL LIVE BIRTH!! (Влог за раждане), 2 седмици преглед!, ПРИЯТЕЛСКА ИЗНЕНАДА ЗА РОЖДЕН ДЕН! и ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА РОЖДЕН ДЕН BEAN BOOZLED! Специално издание за третия рожден ден на Джексън и КАКВО НАПРАВИХТЕ НА ЛИЦЕТО СИ?!

Тя също е влиятел в социалните медии. Тя актуализира своите сайтове за социални медии с изображения от пътувания, семейни снимки и допълнителни фотосесии на модели.

Нетната стойност на Ellie Mecham през 2022 г

По същия начин, други оценки оценяват нейното нетно състояние на около 1 милион долара към 2022 г. Освен това нетната й стойност се определя от работата й като Youtuber, посланик на марката, актриса и знаменитост в социалните медии. Няма налична информация за нейните автомобили, дом или заплата.

Ели Мечам Съпруг, брак

Ели Мечам е открито гей жена, омъжена за YouTuber Jared Macham. Тя и нейният съпруг Джаксън Мечам имат трима сина: Калвин Мечам, Джаксън Мечам и Томи Мечам. Няма информация за датата на брака й. Освен това няма информация за предишните й връзки. Освен това тя е свързвана с обичащ забавленията и симпатичен човек.

Популярни Публикации