Биография на Даниел Джонас, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Даниел Делеаса , сега известна като Даниел Джонас, е съпруга на Кевин Джонас, член на American Brother Three. Даниел Джонас също е актриса и основател на фирмата за бижута 'Moments' в САЩ. Знайте всичко за Биография на Даниел Джонас, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Даниел Джонас
Дата на раждане: 18 септември 1986 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Предприемач, телевизионна личност
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Кевин Джонас
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Денвил, Ню Джърси
Националност американски
баща Бъки Делеса
Майка анджела делиса
Братя и сестри Дина Делеса, Катлийн Делена, Майкъл Делена
деца Алена Роуз Джонас, Валентина Анджелина Джонас

Биография на Даниел Делеаса

Даниел е роден в Денвил, Ню Джърси, на 18 септември 1986 г. и е на 34 години. По националност тя е американка. Анджела Делеаса и Бъки Делеаса бяха нейни родители. Даниел Делеаса има трима братя и сестри: Дина Делеаса (сестра), Катлийн Делеаса (сестра) и Майкъл Делеаса (брат) (брат). По същия начин една от сестрите й, Дина Делеаса, е холивудска актриса. Даниел посещава гимназия Морис Нолс в Морис Нолс, Илинойс. Няма обаче информация за колежа, който е завършила, или специалностите, които е следвала през бакалавърските си години.

Височина и тегло

Косата и очите на Даниел са тъмнокафяви. Тя е висока 5'5″ и тежи 53 кг (117 фунта). Тя е дребна, с гърди, талия и бедра с размери 33-24-34 инча. Размерът на обувките й е 8 в Съединените щати, а размерът на роклята й е 4. (САЩ).кариера

Даниел е известна телевизионна личност в САЩ, успешен предприемач и основател на линия за бижута, както и модел. Тя участва в шоуто Омъжена за Джонас със съпруга си. Даниел също се появява в няколко музикални видеоклипа за песни на съпруга си, включително „First Time“, „Sucker“ и „What a Man Gotta Do“.

По същия начин тя си сътрудничи с Dreft и нейния съпруг, за да създаде приложение, наречено Amazing Baby Days, което позволява на двойките да документират завладяващите и красиви моменти от бременността си. Даниел създаде своя собствена марка бижута, Danielle Jonas Co., и представи първата си колекция бижута, озаглавена „Moments“, през декември 2018 г. Концепцията за рождените камъни вдъхновява линията. Нейните дъщери повлияха на множество допълнителни творби.

Нетната стойност на Danielle Deleasa през 2022 г

Нетното състояние на Даниел Джонас е приблизително 5 милиона долара към 2022 г. Нейният основен източник на приходи идва от нейната марка бижута, която притежава. Тя също печели пари като телевизионна личност и от време на време се появява в очите на обществеността в резултат на работата си. В мрежата обаче няма надеждна информация за заплащането й.

Даниел Делеаса Съпруг и брак

Даниел е работила като фризьорка, преди да се омъжи за Кевин. След това тя се срещна с Кевин Джонас през 2007 г., докато и двамата бяха на почивка със семействата си на Бахамите. Двама от тях се ожениха и сега са щастливо женени. По същия начин те се женят на 19 декември 2009 г. в замъка Oheka на Лонг Айлънд. По същия начин двойката в момента има две дъщери: Алена Роуз Джонас и Валентина Анджелина Джонас. Даниел често публикува снимки в социалните мрежи със съпруга си и двете си дъщери по различни поводи.

Популярни Публикации