Биография на Чой Мин-хо, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Чой Мин-хо е южнокорейски певец и текстописец, рапър, модел и актьор, който все още е на двадесет години. Choi Min-ho постигна световно признание като член на SHINee. Миньо се появява в редица филми и телевизионни драми, включително Canola, To the Beautiful You, Medical Top Team, Hwarang: The Poet Warrior Youth и The Battle of Jangsari. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Чой Мин-хо, нетна стойност на Чой Мин-хо, приятелка на Чой Мин-хо, етническа принадлежност на Чой Мин-хо и още

Бързи факти

Пълно име: Мин-хо Чой
Дата на раждане: 09 декември 1991 г
Възраст: 30 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: Рапър, певец и автор на песни, модел, актьор
Държава: Южна Кореа
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион до 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Инчеон
Националност южно корейски
Етническа принадлежност азиатски (южнокорейски)
образование Университет Конкук (филм за изкуство и култура)
баща Чой Юн Кюм

Биография на Чой Мин Хо

Чой Мин-хо е роден на 9 декември 1991 г. и е на 29 години към момента на писане. Той е роден в Инчеон, Южна Корея, и е зодия Стрелец. На корейски името му се изписва като и на ханджа като.

Min-father ho’s е Choi Yun Kyum. Юн Кюмис е известен южнокорейски футболен треньор. Чой Мин-хо искаше да следва стъпките на баща си и да продължи кариера във футбола. Баща му обаче не го одобри.Чой завършва гимназия, свързана с университета Конкук на 10 февруари 2010 г. Чой се записва в приемната програма на Конкук на непълен работен ден през 2010 г., специалност филми за изкуство и култура. След това получава бакалавърска степен от университет през 2015 г.

Височина и тегло

Choi Min-ho е висок приблизително 6 фута или 1,84 метра и тежи 76 килограма. Освен това, няма информация за другите измервания на тялото на Миньо, като измерванията на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките и бицепсите. Освен това Миньо има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

кариера

Minho е южнокорейски рапър, певец и автор на песни, актьор и модел. През 2008 г. се присъединява към момчешката банда SHINee. Onew, Key, Minho, Taemin и Jonghyun са членове на SHINee. Джонхюн почина през декември 2017 г.

Мин-хо също е актьор. През ноември 2010 г. прави своя актьорски дебют в „Пианист“. Оттогава той участва в Salamander Guru и The Shadows, To the Beautiful You, Medical Top Team, My First Time и Hwarang: The Poet Warrior Youth. Той също се появява в Canola, The Battle of Jangsari и Illang: The Wolf Brigade.

Canola беше проект на Choi-Youn Yuh Jung-Kim Go Eun. Той работи заедно с Park Seo Joon, Go A Ra, Park Hyung Sik и Kim Taehyung върху Hwarang: The Poet Warrior Youth. Чой участва с Лий Сеунг-ги и Шим Юн Кюнг в „Принцесата и кибритопродавачът“.

Работил е с Kim Myung-min, Megan Fox, Kim Sung Cheol, Kim In Kwon, Kwak Si-yang, Lee Jae Wook и Kim Min-Kyu по The Battle of Jangsari през 2019 г. Той е работил с Ma Dong Seok в Derailed. Екшън на криминална тематика от 2016 г. Премиерата на този филм беше в Кан през 2016 г. и в Пусан през октомври 2016 г.

Мин-хо притежава атлетизма на баща си. Той участва във Physical Variety на Our Town. Мин-хо спечели Световната купа по футзал Idol.

През 2011 г. Чой Мин Хо е обявен за почетен младежки посланик. Чой се присъедини към Yoona като посланик на кампанията Unihero на UNICEF през 2014 г.

На следващата година певецът/актьорът е обявен за Топ звезда. Чой получи 300 милиона вона за реклама. Чой се присъедини към #IMAGINE през 2016 г. за УНИЦЕФ. През ноември 2014 г. тази кампания започна. Беше за отбелязване на 25-ата годишнина на UNCRC.

Чой Мин-хо също присъства на кампанията Girls Play 2 през ноември 2017 г. Бившата първа дама Мелания Тръмп му помогна. Това е промоция за зимни олимпийски игри.

Чой Мин Хо Нетна стойност през 2022 г

Преместване на, Счита се, че Чой Мин-хо има нетна стойност между милион и милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Приятелка на Choi Min-ho, запознанства

Choi Min-ho в момента е необвързан. Към днешна дата не са направени официални съобщения относно връзките и аферите на известната личност. Певецът/актьорът най-вероятно е по-загрижен за напредъка в кариерата си в развлекателната индустрия, отколкото за афери и връзки.

Популярни Публикации