Биография на Чад Тепър, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Чад Тепър е много талантлив американски YouTuber. Чад Тепър също е музикант и актьор. Той актуализира канала си с музикални видеоклипове и влогове за живота си. Чад също се появява в редица телевизионни епизоди и филми, включително Young and Married, Ink Master, The Reality House и True Life. Знайте всичко за Биография на Чад Тепър, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бързи факти

Пълно име: Чад Тепър
Дата на раждане: 07 май 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Youtuber, певец, практикуващ, комик
Държава: елен
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Сара Салинас
Развод Алисън
Нетна стойност 200 000 долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Остров Мерит, Флорида
Националност американски
Братя и сестри Един (брат: Ранди)

Биография на Чад Тепър

Чад Тепър е роден на 7 май 1992 г. и е на 28 години към момента на писане. Той има брат на име Ранди. Той призна смъртта на баща си през март 2018 г. във видеото Saying bye to my dad?, което беше качено на 29 март 2019 г. Освен тях, той не е разкрил много за семейството, детството или учебния си опит. Чад притежава далматин на име Бой като домашен любимец. Момчето често се появява в публикациите му в социалните мрежи.

Височина и тегло

Чад Тепър е висок приблизително 6 фута 3 инча и тежи приблизително 83 килограма. Освен това не са известни подробности като гърдите, талията, бедрата, бицепсите, размера на роклята и обувките. Освен това Чад има тъмнокафява коса и тъмнокафяви очи.кариера

Чад Тепър е YouTuber, който се присъедини към екип 10 през юли 2017 г. Чад има над милион абонати в YouTube и над 1,5 милиона последователи в Instagram. Той също така е личност в риалити телевизията, като е участвал в цикъла на Hollywood!, Ink Master на Spike TV и уеб сериала The Reality House на YouTube.

По същия начин Чад беше професионален скейтбордист, преди да стане знаменитост в социалните медии. Чад пусна песента Loser и музикален видеоклип на 1 януари 2020 г. Освен това на 17 юли 2013 г. той стартира своя едноименен канал в YouTube, който натрупа 1 милион последователи и 2 191 318 гледания към май 2018 г.

Той често публикува видеоклипове, на които извършва дръзки подвизи и шеги, в едноименния си акаунт в YouTube. Най-популярните му видеоклипове включват Jake Paul Tased me два пъти, Got Verified On Instagram Snowboard Trip и Skateboarding!!! С Джъстин Бийбър и Чад Тепър – Aint Hit (официално музикално видео).

Нетната стойност на Чад Тепър през 2022 г

Нетното състояние на Чад се оценява на 200 хиляди долара към 2022 г. По същия начин, той печели приблизително 000 всеки месец само от канала си в YouTube.

Чад Тепър Приятелка и запознанства

Чад Тепър в момента е сгоден за Сара Салинас. Дуетът започва да се среща през 2014 г. Сара се появява във видеоклиповете на Чад от време на време, включително DYEING MY GIRLFRIEND’S HAIR PINK и GHOST PRANK ON GIRLFRIEND.

Чад преди беше женен за Алисън. Те се женят на 9 юли 2011 г., но за съжаление на 19 януари 2014 г. тогавашните влюбени се развеждат. Те се разделиха в резултат на лични проблеми.

Популярни Публикации