Били Морисет - Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Били Морисет е известен американски актьор и писател. Били Морисет е най-добре запомнен с ролите си във филмите Pump Up the Volume, Vegas Vacation и Scotland, Pa.

Бързи факти

Пълно име: Били Морисет
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: елен
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: развод
Развод Маура Тиърни
Нетна стойност 1-5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
Религия Кристиян

Биография на Били Морисет

Били Морисет е роден в Съединените американски щати през 1962 г. Към момента на писане той е на 59 години и е с американска националност. По същия начин той е благочестив християнин. Поради факта, че точната му дата на раждане не е известна, не е известен и рожденият му знак.

Преминавайки към членовете на семейството му, няма надеждна информация. Актьорът пази ранните си години и детството си в тайна от медиите. Той не е споменал баща си, майка си, братя и сестри или други членове на семейството. Освен това, когато обсъжда образованието си, той не е разкрил имената на училищата и колежите, които е посещавал. Може обаче да е висшист.Височина и тегло на Били Морисет

Били е красив и привлекателен джентълмен, който е увеличил размерите на тялото си. По отношение на височината той е 5 фута 9 инча. Въпреки това, другите му телесни измервания, като тегло, размер на гърдите, размер на талията и размер на бедрата, са неизвестни. Освен това актьорът има светла кожа, кафява коса и чифт изящни кафяви очи.

кариера

Били Морисет започва телевизионната си кариера през 1988 г. с кратка поява като Джери във филма A Father’s Homecoming. По същия начин той играе ролята на Джей Питърсън в телевизионния сериал TV 101. През 1989 г. той е избран в няколко популярни телевизионни предавания, включително Family Ties, Freddy’s Nightmares, Heartland и One of the Boys.

Били стана известен след филмовия си дебют през 1990 г. „Pump up the Volume“. Той изобрази Маз Мазили в този филм. През 1993 г. той постига успех с телевизионен сериал, озаглавен Danger Theatre. Той се появява във второстепенни роли в телевизионни сериали като Diagnosis Murder, The Client, Living Single, Party of Five и Mad About You до 1997 г. През 1997 г. той издава следващия си успешен филм, Vegas Vacation. Тази публика обожаваше изпълнението му като парамедик във филма. По същия начин той участва като Едгар Плъм във филма The Westing Game през следващата година.

Продължавайки напред, през 2000 г. той играе ролята на пиян офис работник във филма Мексико Сити. Освен това той участва в хитовия филм от 2001 г. Шотландия, Пенсилвания. В резултат на този филм кариерата му тръгва нагоре. Той също така служи като сценарист и режисьор на този филм. Били също обмисля да отвори джаз клуб в Ню Йорк в средата на 2000-те. Но в крайна сметка той откри, че не може да си го позволи. По същия начин той се записва като младши през 2009 г. в The New School Welcome Center в Ню Йорк. От 2012 до 2013 г. той участва като Джордж в телевизионното шоу Girls. По същия начин, My Dead Boyfriend, най-новият му филм, излезе през 2016 г.

  Инфографика за биография на Били Морисет

Биография на Били Морисет

Нетната стойност на Били Морисет

Като успешен актьор, Били е натрупал значително състояние. Били обаче не е разкрил истинската си нетна стойност или годишен доход. Според онлайн източници той в момента струва между 1 милион и 5 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Съпруга на Били Морисет, брак

Преди това той беше женен за Маура Тиърни. Бившата му съпруга е известна американска актриса, която се е появявала в различни роли, включително Лиза Милър в NewsRadio, Аби Локхарт в спешното отделение и Хелън Солоуей в The Affair.

Те се срещнаха за първи път на среща на сляпо, организирана от общи познати в ротационния салон на Hollywood Holiday Inn. Веднага си щракнаха и двамата започнаха да се срещат сериозно. Освен това те разменят брачни обети на 1 февруари 1993 г., след период на запознанства.

След 13-годишен брак те се развеждат през 2006 г. поради непреодолими различия. Те не са родители на деца, родени в резултат на техния брак.

Популярни Публикации