Били Хънт-Биография, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина, кариера

Били Хънт е добре известен американски предприемач r и президентът на Tradeweb Markets. Той е и бивш съпруг на Алисън Голуст, Вицепрезидент и главен маркетинг директор на CNN. Президентът на CNN Джеф Зукър подаде оставка в сряда, 2 февруари 2022 г., заради тайната си връзка с бившата съпруга на Били Хънт Алисън Голуст, колега. Ще научим за професионалния и личния живот на Били Хънт в тази статия.

Факти за Били Хънт

Име

Били ХънтПсевдоним

Били

Популярни като

Били Хънт

Известен с

За това, че е бивш съпруг на Алисън Голуст, която е в тайна връзка с президента на CNN Джеф Зукър и след като тази новина изтече, Джеф Зукър напусна CNN

Дата на раждане

1970 г

Възраст

51 години

Родно място

Ню Йорк Сити, Ню Йорк, Съединени щати

Роден град

Ню Йорк Сити, Ню Йорк, Съединени щати

Националност

американски

Професия

Бизнесмен и президент на Tradeweb Markets

Религия

християнството

Име на училище

Не се знае

Име на колеж

Университет Денисън

Образователна квалификация

Завършвам

Сегашен адрес

Ню Йорк Сити, Ню Йорк, Съединени щати

Години активни

2000-настояще

Етническа принадлежност

Не се знае

Зодия

Не се знае

  Били Хънт с бившата съпруга Алисън Голуст

Били Хънт с бившата съпруга Алисън Голуст

Възраст, националност, зодия, етническа принадлежност на Били Хънт

Възрастта на Били Хънт към 2022 г. е 51 години, и е от американска националност. Зодията му е неизвестна и етническата му принадлежност е неизвестна. Религията на Били Хънт е християнството.

Професионалният живот на Били Хънт

Били Хънт е американски бизнесмен, който е президент на Tradeweb Markets. Той е и бивш съпруг на Алисън Голуст, вицепрезидент и главен маркетинг директор на CNN. Президентът на CNN Джеф Зукър подаде оставка в сряда, 2 февруари 2022 г., заради тайната си връзка с бившата съпруга на Били Хънт Алисън Голуст, колега.

Според съобщения в медиите компанията Tradeweb на Били Хънт е международна компания за финансови услуги с дълга история на финтех иновации на пазарите с фиксиран доход и деривати, както и бързо разрастващ се капиталов бизнес, а клиентите им постоянно се възползват от по-добро откриване на цените, изпълнение на поръчки и търговски процеси.

Президент и директор на компанията Tradeweb е Били Хънт. Били Хънт е президент на Tradeweb от нейното създаване, както и член на Борда на директорите от март 2019 г. Били Хънт е президент на TWM LLC от септември 2008 г., а преди това е работил в Reorganization Transactions, където е служил в бившия борд на мениджърите на TWM LLC от септември 2008 г. до септември 2009 г. Били Хънт се присъединява към Tradeweb като продуктов мениджър през юли 2000 г. и ръководи развитието на нашия пазар TBA-MBS. Били Хънт беше повишен в ръководител на продуктите в Съединените щати през 2005 г., където ръководи разширяването на фирмата в нови класове активи. Били Хънт е работил в Société Générale на различни търговски позиции от 1997 до 2000 г., преди да се присъедини към Tradeweb.

Съпруга на Били Хънт

Били Хънт е добре известен в интернет като бивш съпруг на Алисън Голуст, за когото се говори, че има афера с президента на CNN Джеф Зукър. Хората започнаха да търсят в интернет кой е Били Хънт, коя е съпругата на Били Хънт и на каква възраст е Били Хънт, след като чуха тази новина, а ние сме тук, за да ви предоставим цялата информация, от която се нуждаете. Били Хънт е роден в град Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ, през 1970 г. Към 2022 г. Били Хънт е на 51 години.

  Бившата съпруга на Били Хънт Алисън Голуст

Бившата съпруга на Били Хънт Алисън Голуст

Детството на Били Хънт

Били Хънт е роден през 1970 г. в Ню Йорк Сити, Ню Йорк, и ще бъде на 51 години през 2022 г. Били Хънт искаше да бъде бизнесмен от малък и родителите му винаги го насърчаваха да основе собствена компания. През септември 2008 г. Били Хънт става президент на Tradeweb Markets и според колегите му той е най-добрият президент на компанията. Били Хънт е работил за фирми и има много опит в света на бизнеса.

Били Хънт е герой във филма Статус на връзката на Били Хънт
Били Хънт се жени за Алисън Голуст, известна журналистка, която работи за CNN като вицепрезидент и главен маркетинг директор. Оливия и Ава са имената на две дъщери, родени от Били Хънт и Алисън Голуст. Били Хънт и Били Хънт се разведоха след дълги години брак. Все още не е известна причината за раздялата им.

Били Хънт Образование

Били Хънт завършва гимназия в родния си град и след това отива в университета Денисън, където получава бакалавърска степен по изкуства.

Семейство Били Хънт

TBA е името на майката на Били Хънт, а TBA е името на баща му. Били Хънт е роден през 1970 г. в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ, и е отгледан в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ от родителите си.

Измервания на тялото на Били Хънт

Били Хънт е приблизително 5 фута 8 инча висок, което се измерва в сантиметри. Височината на Били Хънт е 173 см, а височината му в метри е 1,73 м. Има кестенява коса и кафяви очи, а теглото му е приблизително 70 кг, в лири е TBA.

ЧЗВ на Били Хънт

Кой е Били Хънт?

Били Хънт е известен американски бизнесмен и президент на Tradeweb Markets, а Били Хънт също е съпруг на Алисън Голуст, вицепрезидент и главен маркетинг директор на CNN. Президентът на CNN Джеф Зукър подаде оставка на 2 февруари 2022 г., сряда, поради тайна връзка с колегата си, бившата съпруга на Били Хънт Алисън Голуст.

Коя е съпругата на Били Хънт?

Семейното положение на Били Хънт е разведено и Били Хънт се жени за Алисън Голуст, Били Хънт и Алисън Голуст имат две дъщери на име Оливия и Ава. След като прекарват години заедно, Били Хънт и Били Хънт се разделят.

На каква възраст е Били Хънт?

Били Хънт е роден през 1970 г., към 2022 г. Били Хънт е на 51 години.

Къде живее Били Хънт?

Били Хънт е роден в Ню Йорк, Ню Йорк, Съединените щати, а Били Хънт в момента живее в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ.

Популярни Публикации