Били Фостър Кади - Wiki, възраст, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Били Фостър Кеди е известен кеди, спортист, голфър, медийна личност и предприемач. Като професионален European Tour Caddie, той е добре познат в цялата страна. Той има почти 40 години опит в този сектор. Според източници Били започва работа като кади през 1981 г.

Бързи факти

Истинско име Били Фостър.
Били Фостър Кеди.
Професия Кеди от европейското турне, голф играч, медийно лице, спортист и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 58 години.
Рождена дата 1964 г.
Родно място Йоркшир, Англия, Обединеното кралство.
Сегашен адрес Йоркшир, Англия, Обединеното кралство.
Зодия Ще се актуализира.
Нетна стойност 10-12 милиона USD (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Английски.
Религия Кристиян.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 70 кг

Били Фостър Кади Възраст и ранен живот

Били Фостър Кеди е роден през годината 1964 г на родителите си в Йоркшир, Англия, Обединеното кралство. Той е професионален голф кади и спортист. Били Фостър ще бъде на 58 години през 2022 г. Той е роден и израснал в християнски дом. Фостър, според източници, е завършил образованието си в реномирана институция в Англия. След това започва работа като кадия. Той има страст през целия живот към голфа и леката атлетика. Сега Били е известен кади, който е работил с няколко професионални голфъри.

Височина и тегло на Били Фостър Кади

Били Фостър Кеди е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 70 кг. Той има прекрасни топли сини очи и сиви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Били Фостър Кеди

Нетната стойност на Били Фостър Кеди

Колко е нетната стойност на Били Фостър Кеди? Били печели добре като професионален кади. Освен това той има силни връзки с редица известни голфъри и спортисти. Нетната стойност на Billy Foster Caddy се оценява на между и милиона (приблизително).

кариера

Фостър за първи път работи като кеди през 1981 г. Той също така е работил с редица известни голфъри през цялата си професионална кариера. Той е кадирал на Севе Балестерос, Дарън Кларк, Томас Бьорн, Серхио Гарсия и други. В допълнение към това той работи с Тайгър Уудс. Според сведенията Били е бил кади на Лий Уестууд повече от десетилетие. Той си партнираше с Мат Фицпатрик през 2018 г. Когато Мат Фицпатрик спечели US Open през 2022 г., DP World Tour Championship през 2020 г. и Мастърса в Андалука през 2021 г., той беше до него.

Съпруга и брак на Били Фостър Кади

Коя е съпругата на Били Фостър Кеди? Били Фостър е женен човек, според снимките му в Instagram. В момента той се радва на хубав живот в Англия със съпругата и децата си. Въпреки това няма достъп до информация относно името или работата на жена му. Били е щастливият баща на дете на име Джо Фостър, според страницата му в Instagram. Джо, синът му, е роден на 27 април 2001 г.

Популярни Публикации