Били Еванс - Уики, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера, нетна стойност

Били Еванс е известен американски бизнесмен, мениджър, член на семейството, медийна личност и предприемач от Сан Диего, Калифорния. Били е известен в страната като съпруга на Елизабет Холмс. Нека ви разкажа за Елизабет, известен американски предприемач в областта на биотехнологиите. Тя стана известна, след като основа Theranos, компания за здравни технологии.

Според докладите Холмс твърди, че нейната компания е разработила метод за революционизиране на кръвния тест, който изисква само малко количество кръв. Съпругът й пък е успешен бизнесмен и мениджър. Той отговаря за хотелския бизнес на семейството си. Освен това Били прекара две години като мениджър специални проекти в Luminar Technologies.

През март 2022 г. той стана известен, след като платформата за онлайн стрийминг Hulu излъчи The Dropout, минисериал, базиран на съпругата му Елизабет Холмс. Повече информация за възрастта, биографията, wiki, семейството, кариерата, нетната стойност, съпругата, родителите, братята и сестрите, височината и фактите на Били Еванс можете да намерите в тази статия.Бързи факти

Истинско име Уилям Били Еванс.
Известно име Били Еванс
Професия Мениджър, бизнесмен, предприемач, член на семейството, медийно лице и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 29 години.
Рождена дата 12 януари 1993 г. (вторник).
Родно място Сан Диего, Калифорния, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Сан Франциско, Калифорния, Съединени щати.
Зодия Козирог.
Нетна стойност USD 8-10 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Училище Франсис У. Паркър.
Университет Фудан, Шанхай, Китай.
Масачузетски технологичен институт (MIT).
Етническа принадлежност Бяло.
Националност Американски.
Религия Кристиян.

Биография на Били Еванс

Били Еванс е роден в понеделник, 12 януари 1993 г., в Сан Диего, Калифорния, САЩ. Той беше баща на бизнес семейство. Рожденият ден на Били е на 12 януари всяка година, според профила на сестра му Грейси в Instagram.

Що се отнася до възрастта му, Били е на 29 години (към 2022 г.). Той е добре образован човек. Били е завършил училище Франсис У. Паркър, според неговия профил в LinkedIn.

След това той се записва в университета Фудан в Шанхай, Китай. Евънс завършва с отличие Масачузетския технологичен институт през 2015 г. със степен бакалавър по наука и икономика (MIT). След това започва работа като бранд мениджър.

Височина, тегло на Били Еванс

Били Еванс има височина 6 фута 0 инча и тегло 80 кг. Размерът на обувките му е 8 (САЩ). Мерките на тялото му в момента не са известни. Има тъмнокафява коса и лешникови очи.

  Били Еванс

Били Еванс със съпругата си (Източник: Pinterest)

Семейство Били Еванс

Той е член на бизнес семейство, според източници. Уилям Л. Еванс, баща му, е успешен бизнесмен и собственик на хотел Evans. Когато става дума за майка му, тя се казва Сюзън Евънс. Той и неговите братя и сестри са израснали в Сан Диего, Калифорния.

Нека ви кажа, че той има двама братя и сестри, Грейси Еванс (сестра) и Рекс Евънс (брат) (брат). Сестра му Грейси е инфлуенсър в социалните медии, както съм сигурен, че знаете.

Той обича да прекарва време със своите братя и сестри и родители. Според докладите бабата и дядото на Били също са известни бизнесмени.

Съпруга на Били Еванс, брак

Що се отнася до любовния му живот, Били е женен мъж. Той е известен като съпруг на Елизабет Холмс. Елизабет, както всички знаят, е известен предприемач в областта на биотехнологиите. Според докладите Били се срещна за първи път с Холмс на парти през 2017 г.

След това двойката започна да се среща. През 2018 г. и двамата бяха забелязани на фестивала Burning Man. Според съобщения в медиите Холмс и Евънс са се оженили тайно през 2019 г. И двамата са родители на момченце. Все още обаче не се разкрива името на детето му. В момента двойката живее в Сан Франциско, Калифорния.

кариера

По отношение на професионалната си кариера Били Еванс в момента е мениджър на хотелския бизнес на семейството си. Освен това е работил в няколко фирми, натрупвайки ценен професионален опит. Според профила му в LinkedIn той започва работа в Red Bull като студентски бранд мениджър през ноември 2010 г.

Той напусна работата си след две години. По-късно, в продължение на четири месеца, той работи като летен анализатор в Altman Vilandrie & Company. Освен това Били работи като летен сътрудник в The Boston Consulting Group. Освен това той работи за LinkedIn повече от година и половина като анализатор на програма за лидерство в стратегията и анализите.

Еванс е работил като мениджър специални проекти в Luminar Technologies, преди да се съсредоточи единствено върху семейния си бизнес. От февруари 2017 г. до януари 2019 г. той работи там. В момента той отговаря за бизнеса на семейството си.

Нетната стойност на Били Еванс

Били Еванс изкарва добре от хотелския си бизнес. Той е и инвеститор, като е направил инвестиции в различни компании.

Нетното състояние на Евънс се оценява на между 8 и 10 милиона долара към октомври 2022 г., според доклади (приблизително). В момента Били води охолен начин на живот в Сан Франциско, Калифорния.

Любопитни факти

  • Проведохме задълбочено проучване, но не успяхме да намерим личния му акаунт в Instagram.
  • Според докладите семейството на Били вярва, че той е бил промит мозъци от Елизабет Холмс.
  • Еванс е висок 6 фута (в метри 1,83 м).
  • Били също завърши двумесечен летен стаж в Qualcomm Ventures.
  • Освен това той се присъединява към Encore Capital Group като стажант по финанси.
  • Еванс е автомобилен ентусиаст.

Популярни Публикации