Били Баркър- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Височина, Тегло, Кариера

Били Баркър е изгряваща норвежка актриса от Осло, Норвегия. Тя е най-известна с ролите си във филми като Ragnarok (2020), Nach (2021) и Om Litt (Before Long) (2020). Тя стана известна, след като изобрази Сиги в телевизионния сериал Ragnarok.

Баркър стана известен с излизането на последния сезон на Ragnarok и феновете бяха във възторг да видят любимите си герои. Премиерата на сериала е на 31 януари 2020 г. Премиерата на втория сезон е на 27 май 2021 г. Шоуто е създадено от талантливия Адам Прайс.

Дейвид Стакстън (Магне), Йонас Странд Гравли (Лауритс), Херман Тмераас (Фьор), Тереза ​​Фростад Егесб (Сакса), Синве Макоди Лунд (Ран), Ема Боунс (Гри), Хенриет Стийнструп (Турид), Гслирн Гарарсон (Видар) , Корнелия Елин Скогсет (Хилде),Бързи факти

Пълно истинско име Били Баркър.
Псевдоним Са били.
Дата на раждане 11 октомври 1998 г.
Възраст (към 2020 г.) 22-годишен.
Родно място Осло, Норвегия.
Сегашен адрес Норвегия.
Професия актриса.
Нетна стойност USD 0K – милион (приблизително).
родители Майка: Петронела Баркър.
Доведен баща: Никълъс Мюлер-Озбърн.
стъпка Братя и сестри Ели Мюлер Осбърн и Мойра Мюлер Осбърн.
баба (майчина) Живот Мари Хенриксен.
Зодия Паунд.
Цвят на косата Рус.
Изрязване на лицето Кръгъл.
Дължина на косата Среден.
Цвят на очите Син.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″.
Тегло (прибл.) В килограми: 52-55 кг.
Националност норвежки.
Етническа принадлежност Бяло.

Биография на Били Баркър

Талантливата актриса Били е родена на 11 октомври 1998 г. Настоящата й възраст е 22 години според акта й за раждане. Родното място на Били е Осло, Норвегия, което се намира в Европа. Рожденият й ден пада през месец октомври, което показва, че тя е Везни. Основното си образование завършва в родния си град.

Баркър се записва и завършва Народна гимназия Ромерике, след което посещава колеж в Норвегия. Освен това тя не е разкрила никаква информация за своите степени или курсове. Получила е актьорско обучение в Oslo Kulturskole.

Били Баркър е родена в проспериращо норвежко семейство. Петронела Баркър (майка) и Никълъс Мюлер-Озбърн (баща) са нейните най-близки приятели (мащеха). Били никога не е разкривала нищо за биологичния си баща. Интересът на Били към актьорството нараства в резултат на професията на майка й като театрална артистка.

Тя беше отгледана в любящ дом и родителите й, особено майка й, винаги бяха до нея. Ели Мюлер Осбърн и Мойра Мюлер Осбърн са доведени братя и сестри на актрисата. Ние заключихме от различни източници, че Баркър е от бял етнос. Тя е от норвежка националност.

  Били Баркър

Били Баркър (Източник: Twitter)

Били Баркър Гадже и срещи

С кого се среща Били Баркър? Били все още не се е омъжила, но се говори, че се среща с журналиста Торюс Аугестад Амбжр. Първо се срещнаха като приятели и приятелството им прерасна в любов.

Въпреки че двойката не разкрива кога и къде са започнали да се срещат, те са щастливи заедно. Били и Торюс често публикуват свои общи снимки в социалните медии.

Професионален живот

Били започва обучението си за кариера като актриса на осемгодишна възраст. Тя работи като театрален артист в Националния театър на Осло в продължение на много години, усъвършенствайки уменията си. Тя се появява в пиеси и драми като Blood Wedding, Himmelweg и Fanny & Alexander.

По-късно в кариерата си тя получи първата си почивка, когато беше помолена да работи в кратък филм, наречен „Апокалипсис Норвегия“, в който играе ролята на Ода. През 2010 г. Били също работи като озвучител в Nanny Mcphee и The Big Bang Theory. От 2016 до 2019 г. талантливата актриса работи по различни големи проекти. Тя се появява във филмите Iblindeserenbedre, Det Kunne Vrt Verre и Folk og Dyr.

През 2020 г. кариерата й тръгва нагоре, когато подписва два филма, Om Litt (Before Long) и Ragnarok. Тя играе Фани в Om Litt и Селма в Alle Andre. Тя стана известна в резултат на ролята си в Ragnarok, а също така се появи във втория сезон, който излезе през май 2021 г. Актьорските й способности бяха толкова естествени и ефективни, че публиката се забавлява да я гледа.

През 2021 г. тя се появява във филма Nach, играейки ролята на Катрин. На 25 март 2021 г. филмът беше пуснат за първи път на норвежки език.

Тя също се появява във филми като Porni, Nudes, Ninja Baby, Gritt, Aldri Voksen, The Rules For Everything, Heimebane, Nordsjen (Северно море), Etter lrdag и други.

Нетна стойност на Били Баркър

Колко е нетната стойност на Били Баркър? Били не е разкрила нетната си стойност, но се предполага, че Били Баркър струва между 900 000 USD и 1 милион долара към 2021 г. (приблизително).

Факти

  • Били е човек, който обича приключенията и забавлението. Тя често пуши и пие.
  • Тя има котка, защото е голям любител на животните.
  • Баркър е голям фен на куклите Bratz и има голяма колекция. Тя ги колекционира от малка.
  • Актрисата е много активна в социалните мрежи и има голям брой фенове.
  • Тя има над 7816 последователи в профила си в Instagram. Въпреки че започна да го използва на 30 юни 2013 г.

Популярни Публикации