Бил Мъри беше обвинен в лошо поведение на снимачната площадка на предстоящия си филм

Бил Мъри дойде по CNBC в събота, 30 април, за да отговори на твърденията за злоупотреби по време на продукцията на новия му филм Being Mortal. Searchlight Pictures вече спря продукцията поради поведението на актьора на място. 71-годишният мъж каза, че е направил нещо, което според него е забавно, но не е било прието по този начин. Миналата седмица продуцентите решиха да спрат работата, докато разследват инцидента. Твърди се, че Being Mortal е завършил повече от половината от основните си снимки, като се очаква датата на излизане е 2023 г. Все още обаче не е известно дали филмът ще бъде рестартиран с участието на Мъри.

Какво има да каже Бил Мъри относно твърденията за сексуално неправомерно поведение?

Deadline съобщи в края на втората седмица на април, че актьорът от Ловци на духове се е държал неправилно на снимачната площадка на Being Mortal, което накара Searchlight Pictures да започне разследване. По-късно Мъри каза пред CNBC, че е имало конфликт на мнения с една дама на снимачната площадка. Все още не е известно дали дамата е била актьор или член на екипа. Беки Куик от CNBC разговаря с актьора, който каза:

Направих нещо, което смятах за забавно, но не беше прието като такова. Бил Мъри

Бил Мъри също намекна, че е в комуникация с индивида, твърдейки, че двете участващи страни се опитват да сключат мир една с друга. Коментарите на Мъри предполагат, че дамата е била колега. Той заяви:

И двамата сме професионалисти, радваме се на работата си и се харесваме, така че няма смисъл да работим заедно или да създаваме филма, ако не можем да се разбираме и да си вярваме. Това беше страхотно учебно преживяване за мен.

Актьорът, от друга страна, се надяваше, че ще успеят да загърбят събитието, след като снимките подновят. Бил Мъри продължи да обяснява как е използвал опита си, за да се поучи от грешките си. Мъри обаче заяви, че ще започне своето предложение за мир само ако дамата, замесена в инцидента, се съгласи.

Преди това Бил Мъри е обвиняван в неправомерно поведение.

Миналата година актрисата от Elementary Луси Лиу обсъди спорния си опит на снимачната площадка на „Ангелите на Чарли“ (2000), който включваше Мъри. Според Los Angeles Times Мъри се развикал на Лиу заради ревизия на сцена, която бил пропуснал.

Въпреки че Лиу не навлезе в подробности, тя каза:

Някои от ругатните бяха отвратителни и непростими...

 Бил Мъри

Въпреки че не са се появили повече оплаквания срещу Мъри, остава да видим как предишните проблеми на актьора ще се отразят на способността му да участва в бъдещи холивудски филми.

Популярни Публикации