Big Herc- нетно състояние, възраст, етническа принадлежност, височина, приятелка, срещи

Big Herc е известен американски рапър и YouTuber, който е известен с многобройните си хитови песни. Музикантът е от Детройт, Мичиган, САЩ. Herc има значителни последователи в социалните медии. Рап и ъндърграунд хип-хоп са два от любимите му жанрове. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Big Herc, нетна стойност на Big Herc, приятелка на Big Herc, етническа принадлежност на Big Herc , и още

Бързи факти

Истинско пълно рождено име Еймъри Денард.
Известно име Голям Херц.
Работи като Рапър и автор на песни
Популярни за неговите различни хитови песни.
Дата на раждане 30 август 1969 г.
Възраст (към 2021 г.) 51 години.
Място на раждане Детройт, Мичиган, Съединени американски щати.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Черен афроамериканец.
Зодия Зодия Дева.
Пол Мъжки.
Сексуалност Направо.
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5′ 10″
Тегло (прибл.) В килограми: 90 кг.
Цвят на косата черен.
прическа Плешив.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Статус жив.
Семейно положение Женен.
Татуировки да
образование Завършвам.
Нетна стойност (към 2021 г.) 2 милиона щатски долара, прибл.

Big Herc Биография

Голям Херц е роден на родителите си през 1969 г. в Мичиган, Съединени американски щати. В резултат на това Биг е на 51 години към 2020 г. и ще навърши 52 през август 2021 г. Що се отнася до неговата зодия, талантливият артист е Дева.

Това е астрологичен знак, чийто символ е Девата. Елементът на знака е Земята. Чертите на тази зодия включват отдаденост, нежност, работохолизъм и прагматизъм.Посещава начално училище близо до дома си като дете, а по-късно завършва гимназия в родния си град. Няма налична информация за образованието или дипломите на Big Herc

Рапърът е роден и израснал по улиците на Детройт, Мичиган, в САЩ. Еймъри, от друга страна, никога не разкрива нищо за майка си или баща си. Всъщност не е известно дали те са все още живи или не.

Освен това той не беше говорил за своя брат или сестра. Рапърът и семейството му са християни, които се идентифицират като чернокожи афроамериканци. Big Herc е американски гражданин.

  Голям Херц

Big Herc (Източник: Pinterest)

кариера

След дипломирането си той знае точно какво иска да стане и започва да се подготвя за това от ранна възраст. Той пишеше рапове в училище като тийнейджър, но никога не издаваше. Той взе решението, докато беше в колежа.

Big Herc започва да рапира с базираната в Детройт група Rock Bottom и издава дебютния си албум From The Bottom Up през 1997 г. След това той издава още два албума, Alligator City (2000) и Who Is Rock Bottom? (2002).

Поради различни обстоятелства той издава дебютния си албум Guilty As Charged през 2003 г. Той играе Doola във филма от 2005 г. Project 313. Въпреки факта, че неговият талант и умения му спечелиха голяма фенска база. Все още виновен: Da Undaground (2004) и Got ‘cha Back Ent. Подаръци… са два негови микстейпа. Играта свърши (2007).

Изпълнителят издава и сингли като Gangsta’s Only Ft. J Nutty, Ima Boss, M.O.T.O.W.N. Ft. К.Д. & J-Nutty, Living Da Life и други. След това на 26 юли 2013 г. рапърът стартира свой собствен канал в YouTube, наречен Fresh Out, който вече има над 541 хиляди абонати.

Той качва предимно видеоклипове за Prison Talk. Всъщност мотото на канала му в YouTube е Живот след затвора. На 30 юли 2013 г. той пусна първия си видеоклип, Fresh Out- Coming August 5, 2013.

Голяма нетна стойност на Herc

Колко богат е Big Herc? Рапърът е автомобилен ентусиаст, който притежава значителна колекция. Въпреки факта, че той никога не е разкривал нетната си стойност, която се оценява на около 2 милиона долара към 2021 г.

Big Herc приятелка, запознанства

С кого се среща Big Herc? Талантливият рапър никога не е говорил публично за любовния си живот. В това отношение знаменитата звезда се пази сдържано. Всъщност много хора искат да знаят с кого се среща той, но не знаят дали Big Herc е женен или не. Според нашето проучване Big Herc е женен мъж, който веднъж публикува снимка със съпругата си.

Любопитни факти

  • Рапърът нарича себе си и онлайн лайф коуч.
  • Той често споделя мотивиращо съдържание в акаунта си в Instagram, поради което има над 18,3 хиляди последователи на фенове.
  • По природа той е трудолюбив и полезен човек.
  • През 2020 г. Big Herc издаде книга, озаглавена Resistance, Responsive Training.
  • Той е в Twitter от юли 2011 г. Освен това страницата му във Facebook има над 3,2 хиляди фенове.
  • Рапърът е огромен фитнес маниак; гледайки тялото му, никой не може да каже, че е пропуснал нито една тренировка. Посещаваше предимно Fitiuqity Gym.
  • Като добре познато лице, той често подкрепя и популяризира продукти в своите социални медийни платформи.
  • Той също така се изказа в подкрепа на движението Black Lives Matter.

Популярни Публикации