BIBI ще участва с песента на Joong-ki Vincenzo в предстоящия ноар филм

След издаването на нейната песен Animal Farm, Kim Hyung-SEO, по-известна като BIBI, работи по следващия си проект. Южнокорейският певец и текстописец е избран за ноар драматичен филм със звездата от Vincenzo Song Joong-ki. На 23 септември 2022 г. корейските медийни сайтове обявиха, че BIBI е избрана за участие в предстоящия ноар филм Hwaran (превод на корейски), срещу Song Joong-ki. След новината, дистрибуторът на Hwaran, Megabox Plus M, разкри, че K-pop певицата ще участва в бъдещата продукция.

В допълнение към Song и BIBI, Hong Xa Bin от Tune In For Love (2019) ще играе главния герой във филма. Хонг вече получи отличия за изключителните си изпълнения в късометражни филми като On Leave и Save Me. Song Joong-ki е добре известен актьор от K-драма с поредица от успехи. Descends of the Sun, Arthdal ​​Chronicles, The Innocent Man и други филми са сред неговите заслуги. Hwaran е ноар трилър филм за група хора, които са принудени да направят опасни избори, за да избягат от ужасния си действителен живот.

BIBI е избрана за Hwaran, ноар филм с участието на Song Joong-ki.

Song Joong-ki ще изиграе лидер на подземния свят, наречен Chi-gun, докато Hong Xa Bin ще играе главния герой на филма, Yun-kyu, а BIBI ще изиграе сестра му, Ha-yan, според The ​​Korea Herald.

  г-жа

В изявление относно участието си във филма, Sog Joong-ki заяви:

Вълнувам се да бъда част от продукцията на Hwaran, но също така съм в конфликт относно този нов филм, тъй като той е предизвикателство за мен. Щастлив съм, че съм на снимачната площадка с толкова талантливи изпълнители и талантлив режисьор.

Ким Чанг Хун ще режисира филма. Снимките започнаха на 13 септември в Gwangmyeong, провинция Gyeonggi, според Megabox Plus M. Феновете на певицата са много щастливи от новото й начинание, особено след като тя трябваше да се оттегли от сезон 2 на Netflix Sweet Home поради трудности в графика.

  г-жа

BIBI сега работи върху първия си студиен албум, Lowlife: Princess: Noir, който трябва да бъде издаден някъде следващия месец. На рождения си ден, вторник, 27 септември 2022 г., тя пусна и предварителната песен Animal Farm. Феновете ще бъдат доволни от новия филм и първи албум на певицата от Уикенд. Миналата година певицата от Maybe If направи своя актьорски дебют в Whispering Corridors 6: The Humming, филм на ужасите. Без съмнение 24-годишната певица демонстрира разнообразието си от умения с филма, а Хваран ще бъде още едно успешно допълнение към нейното резюме.

Популярни Публикации