Бианка Уестууд - възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Бианка Уестууд пише за футбол. Бианка Уестууд от Sky Sports Soccer се явява на работа в събота. Тя е и известна журналистка. Тя започва работа за бизнеса през 2000 г. и е работила като ефирен репортер за Gillette Soccer Saturday, водещ на Take It Like a Fan и репортер на тъчлайн за NFL International Series на стадион Wembley. Научете повече за нетната стойност на Бианка Уестууд, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Бианка Уестууд
Дата на раждане 11 март 1972 г
Възраст 50 години
Хороскоп Риби
Късметлийско число 6
Щастлив камък Аквамарин
Щастлив цвят Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак Рак, Скорпион
Пол Женски пол
Професия Футболен колумнист и журналист
Държава Англия
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение единичен
Разделям Рони О'Съливан
Нетна стойност 1 милион долара
Заплата 775 хиляди долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 32-24-34
Националност британски
образование Уестминстърски университет
Братя и сестри Пет
Twitter Бианка Уестууд в Twitter
Instagram Instagram на Бианка Уестууд
Марки N/A
Хоби N/A

Бианка Уестууд Био, възраст и националност

Коя е Бианка Уестууд? Бианка Уестууд е родена в Англия на 11 март 1972 г. Нейният рожден знак е Риби и тя е такава 50 години. По същия начин тя е британска гражданка. Тя е най-малкият от петима братя. Докато водеше бурен дебат с един от нейните фенове в Twitter, наречен Рей Верма, тя каза, че е от Ийст Енд. Семейството й е твърд привърженик на футболния клуб West Ham United. Известно време през детството си тя работи като модел.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Бианка Уестууд? Бианка е висока 5 фута 5 инча. Тя тежи 64 кг. Размерите на тялото й са 24-32-34 инча и тя носи сутиен 24B. Освен това тя е блондинка със светлокафяви очи. Бианка е мила и честна жена. Тя обича работата си, което допринася за нейната привлекателност. Тя също има закръглена фигура.  Бианка Уестууд

Бианка Уестууд позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Бианка Уестууд 2022 г

Каква е нетната стойност на Бианка Уестууд? Бианка Уестууд печели добре като спортен коментатор и журналист с годишен доход от 775 хиляди долара. Въпреки факта, че тя живее типичен живот на знаменитост, точната й нетна стойност остава неизвестна. Средният доход на спортен коментатор е 41 000 долара. Следователно тяхната нетна стойност трябва да бъде 1 милион долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

След като се дипломира, тя започва работа в областта на инвестиционното банкиране в Nat West Stockbrokers в продължение на почти две години като член на екипа за търговска поддръжка. След това Бианка започва работа в J.P. Morgan като служител по сетълмента. Тя работи там пет месеца, преди да премине към Morgan Stanley като част от екипа за поддръжка на UK & European Equity Tarde. Бианка работи със Sky Sports от 2000 г. и има приятно и красиво отношение. Работила е в много предавания на Sky Sports, най-забележителните от които са Gillette Soccer Saturday, Take It Like A Fan, Touchline Reporter NFL International Series в Wembley. Тя работи като кореспондент на Gillette Soccer Saturday от септември 2008 г.

Освен това тя напусна работа след известно време, когато приятел й помогна да получи позиция като бегач в SSKY. В крайна сметка тя си намери работа в спортното излъчване и стана футболен коментатор за футболната събота през 2008 г. Тя беше първата жена спортен коментатор, постигнала това. След няколко години упорита работа тя е повишена в редакторски асистент, след това в мениджър на етажа, спортен репортер и накрая в съботен футболен коментатор. Освен с журналистическата си професия, тя се занимава и с благотворителна дейност. През 2018 г. тя участва в програмата Prostate Cancer UK, където набира средства. По време на шоуто присъстваха футболният мениджър Хари Реднап, Тони Хъръл и водещият Адам Смит. Събитието се проведе в трапезария и коктейл бар Paris Grill.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Бианка Уестууд? Въпреки усилията си да участва в семейството и професията си, Бианка е скрит човек, когато става дума за любовния й живот. В момента Бианка Уестууд няма връзка. Преди това, през 2001 г., тя беше замесена в някои спекулации с Рони О’Съливан. Руни е професионален играч на снукър. Казват, че тя дава приоритет на работата и семейството си над всичко останало. В резултат на това, вместо да се обвърже със запознанство или брачна връзка, Бианка може да избере да прекара времето си с любимите си хора.

Също така знайте за J J Garcia Нетна стойност, възраст, биография, националност

Популярни Публикации