Бианка Джебия- Био, възраст, височина, съпруг, брак, нетна стойност

Бианка Джебия е звезден партньор от Съединените щати. Бианка Джебия е съпруга на Джеймс Джебия, американски бизнесмен и моден дизайнер. По същия начин тя е известно име в модната индустрия.

Бързи факти

Пълно име: Бианка Джебия
Пол: Женски пол
Професия: Моден дизайнер
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: женен
Съпруг Джеймс Джеби
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Съединени Американски щати
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършвам
деца две

Биография и ранен живот

Бианка Джебия все още не е разкрила рождената си дата пред медиите. Тъй като тя не е разкрила датата си на раждане, в медиите няма информация за нейната рождена дата или зодия. Бианка също е родена в Съединените американски щати и е натурализиран гражданин. По същия начин, когато става въпрос за нейния етнически произход и религия, тя е кавказка и християнка.

Няма информация за членовете на нейното семейство или личен живот. По същия начин Бианка е доста поверителна с личната си информация и не е разкрила нищо за своите родители или братя и сестри пред медиите. Освен това Бианка е завършила колеж. Няма обаче информация за учебното заведение, където е получила дипломата си, нито за предмета, по който я е получила.Височина и тегло

За съжаление в медиите няма информация за точните й мерки. По същия начин тя не е разкрила височината или теглото си и не е предоставена жизненоважна статистика. Що се отнася до външния вид, тя има светла кожа, тъмнокафяви очи и кафява коса.

Професионален живот

Що се отнася до Бианка, тя е известно име в модната индустрия. Тя е по-известна като съпругата на американския предприемач и моден дизайнер Джеймс Джебия. По подобен начин Джеймс основава линията за дрехи Supreme New York и притежава бизнес за скейтборд. По същия начин той е много талантлив индивид, който се е появявал в Grange Hill по BBC, Just William по ITV и класическия ситком „Butterflies“. Освен това той има глобална корпорация с офиси в Ню Йорк, Париж, Лондон, Токио и Лос Анджелис. По същия начин тази модна икона си сътрудничи с редица международни марки, включително Louis Vuitton, Vans и Levi’s.

Бианка Джебиа Нетна стойност

По подобен начин Джеймс е собственик на частна инвестиционна компания. Той притежава Carlyle Group, компания със стойност на марката от приблизително 1 милиард долара към октомври 2022 г. Освен това Бианка и семейството й в момента живеят в къща в долната част на Манхатън.

Бианка Джебия Съпруг и брак

Бианка е права жена, която е в брачна връзка. Омъжена е за Джеймс Джеби, американски моден дизайнер. По същия начин те бяха влюбени в колежа и се ожениха след години заедно. Тя обаче все още не е споделила информация за датата на сватбата си с медиите. По същия начин тази двойка е благословена с две прекрасни деца. По същия начин, почти две десетилетия по-късно, те бяха благословени с радостта на родителството.

Тази двойка има две прекрасни деца, Нина Джебия и Майлс Джебия. Освен това те често почиват заедно на различни места.

Популярни Публикации