Бианка Драгусану- Wiki, възраст, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Бианка Драгушану е добре познат румънски модел, телевизионна личност, телевизионна водеща, инфлуенсър в социалните медии, стилист, журналист, бизнесдама и предприемач от Букурещ. Тази 40-годишна жена е добре позната в Румъния като водеща и водеща на популярния телевизионен риалити сериал Splash! Vedete la Apă. Тя също е професионален модел и влиятелен човек в социалните медии.

Бързи факти

Пълно истинско име Бианка Драгушану.
Бианка Драгушану.
Възраст (към 2022 г.) 40 годишен.
Професия Телевизионен водещ, модел, стилист, журналист, телевизионен водещ, бизнесдама, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 6 март 1982 г. (събота).
Място на раждане Букурещ, Румъния.
Сегашен адрес Букурещ, Румъния.
образование Завършвам.
Алма матер Университетът в Букурещ.
Нетна стойност -5 милиона USD (приблизително).
Националност румънски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Риби.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Тегло (прибл.) В килограми: 58 кг

Възраст и ранен живот на Бианка Драгушану

Бианка е роден в Букурещ, Румъния, на 6 март 1982 г . Детството й преминава в Букурещ. Драгушану е на 40 години според рождената си дата (към 2022 г.). Нейният рожден ден е на 6 март всяка година. Бианка винаги се е радвала на моделиране и забавления. Според разказите тя е завършила по-нататъшното си образование в Universitatea din Bucuresti. След това тя започва да се занимава с моделиране.

Височина и тегло на Бианка Драгусану

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Бианка Драгусану е висока 5 фута 9 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Бианка Драгушану

Бианка Драгусану Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Бианка Драгушану? Тази невероятна изпълнителка прави много пари от работата си като модел и телевизионно представяне. Освен това тя допълва доходите си с онлайн модната си компания. Сега тя живее в Букурещ със семейството си. Съобщава се, че нетната й стойност е между и милиона (приблизително).

кариера

Бианка започва кариерата си като модел в развлекателния сектор. Освен това е участвала в няколко моделни събития и рекламни реклами. Бианка също е работила като модел на свободна практика в ранната си кариера. По-късно започва работа като телевизионен водещ и водещ. Първо, тя представи няколко местни телевизионни предавания. Тази зашеметяваща жена стана известна като домакин на Splash! Програма Vedete la Apă. Освен това тя е заета с работата си на модел. Бианка също притежава и управлява собствена онлайн модна компания. Нейният онлайн моден бутик продава широка гама от сватбени рокли.

Бианка Драгусану Гадже и запознанства

С кого се среща Бианка Драгушану? Бианка е била във връзка с Виктор Слав по това време, според фактите от личния й живот. е румънски модел и телевизионна личност, според Wikipedia. Той е добре известен с представянето на програмата на Pro TV Beauty on the Edge.

Драгушану и Виктор се ожениха през 2013 г. Роди се София Наталия Слав, дъщерята на двойката. Слав и Бианка се разделиха през 2014 г., според съобщенията. Тогава Бианка започва да се среща с Тристан Тейт. Тристан е бивш кикбоксьор и бизнесмен, както казах. Тристан и Драгушану се разведоха през 2018 г. Междувременно името на Бианка се свързваше с Алекс Боди. Тя обаче не дава никаква информация за настоящата си връзка или партньор. Бианка изглежда живее щастлив живот в Букурещ с дъщеря си София, според страницата й в Instagram.

Популярни Публикации