Бианка Брайънт - възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Бианка Брайънт е добре известна с това, че е третата дъщеря на Коби Брайънт. Коби Брайънт е баскетболист от световна класа, който се оттегли от Лос Анджелис Лейкърс през 2016 г. Научете повече за нетната стойност, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, височината, теглото, кариерата и фактите на Бианка Брайънт

Бързи факти

Пълно име: Бианка Брайънт
Дата на раждане: 05 декември 2016 г
Възраст: 6 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Дете на знаменитост
Държава: Америка
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
баща Коби Брайънт
Майка Ванеса Лейн Брайънт.
Братя и сестри Две (Наталия и Капри); Един мъртъв (Джиана)

Биография и образование на Бианка Брайънт

Коя е Бианка Брайънт? Бианка Бела Брайънт е на четири години и е родена под знака на Стрелец. Родителите й Коби Брайънт и Ванеса Лейн Брайънт я родиха на 5 декември 2016 г. Теглото й при раждане беше 7 паунда, 5 унции и 20 инча, според снимката, споделена от баща й в Instagram.

Тя също има две сестри, Наталия и Капри. Те са съответно на 17 и 7 месеца. Бианка също имаше сестра на име Джана, която загина при трагичен инцидент, когато тя беше на 13 години.



Що се отнася до другите членове на семейството на Бианка, имената на баба и дядо й са Джо и Пам. Шая Брайънт и Шариа Брайънт са нейни лели. Тя е родена в Лос Анджелис, Калифорния, и като такава националността й е американска. Въпреки това няма налична информация за образованието или етническата принадлежност на Бианка.

Бианка е още дете, но е посещавала доста баскетболни мачове със семейството си. Тя имаше прекрасно детство като дъщеря на публична фигура до трагичната смърт на двама членове на семейството, баща Коби и сестра Джана, на 26 януари 2020 г.

Височина и тегло на Бианка Брайънт

Колко висока е Бианка Брайънт? Няма налична точна информация за измерванията на тялото й. Независимо от това, поради трансформациите на тялото й, статистики като нейната височина, тегло, гърди-талия-ханш, размер на роклята и т.н. ще продължат да се променят в продължение на няколко години. По същия начин косата й е тъмно кестенява, а очите й са в същия цвят.

  Бианка Брайънт

Бианка Брайънт (Източник: Instagram)

Професионална кариера на Бианка Брайънт

Що се отнася до професията, Бианка Брайънт е дъщеря на баскетболната легенда Коби Брайънт. На тригодишна възраст не се занимава с никаква професия. По същия начин баща й, Коби, е легендарен баскетболист, който е играл за Лос Анджелис Лейкърс до пенсионирането си през 2016 г. Той започва да носи фланелка номер 8, преди да премине към номер 24. Професионалният живот на майка й е неизвестен; въпреки това, тя е била мажоретка на университета по време на гимназиалните си години.

Джана Брайънт, една от сестрите й, се стреми да бъде професионална баскетболистка като баща си и дядо си. Тя играеше за отбора си от средното училище и се надяваше един ден да играе за женския баскетболен отбор на UConn Huskies.

Коби също видя Джана като тази, която ще пренесе семейното баскетболно наследство на следващото поколение. За съжаление, в неделя, 26 януари 2020 г., трагичен инцидент отне общите им мечти, както и живота на баща и дъщеря.

Връзки и отношения с Бианка Брайънт

С кого се среща Бианка Брайънт? В момента Бианка не е необвързана. Тя е много млада, така че няма шанс за романтично участие. Като се има предвид нейният примамлив външен вид и шампанска личност, тя е длъжна да привлече множество ухажори в близко бъдеще.

Бианка Брайънт Нетуърт

Нетното състояние на Бианка Брайънт е около 2 милиона долара към 2021 г.

Социална медия

По отношение на социалните медии тя все още няма акаунти. Баща й често публикува нейни снимки в профила си в Instagram, @kobebryant. Тя също може да бъде намерена във всяка новинарска статия за нейния баща.

Също така, знайте за Нетна стойност на Наталия Брайънт, биография, възраст, националност

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Щастливият й камък е тюркоаз.
  3. Щастливият й цвят е оранжев.

Популярни Публикации