Бианка Брайънт - възраст, приятелка, височина, нетно състояние, националност

Бианка Брайънт е добре известна с това, че е третата дъщеря на Коби Брайънт. Коби Брайънт е баскетболист от световна класа, който се оттегли от Лос Анджелис Лейкърс през 2016 г. Научете повече за нетната стойност, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, височината, теглото, кариерата и фактите на Бианка Брайънт

Бързи факти

Пълно име: Бианка Брайънт
Дата на раждане: 05 декември 2016 г
Възраст: 6 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Дете на знаменитост
Държава: Америка
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
баща Коби Брайънт
Майка Ванеса Лейн Брайънт.
Братя и сестри Две (Наталия и Капри); Един мъртъв (Джиана)

Биография и образование на Бианка Брайънт

Коя е Бианка Брайънт? Бианка Бела Брайънт е на четири години и е родена под знака на Стрелец. Родителите й Коби Брайънт и Ванеса Лейн Брайънт я родиха на 5 декември 2016 г. Теглото й при раждане беше 7 паунда, 5 унции и 20 инча, според снимката, споделена от баща й в Instagram.

Тя също има две сестри, Наталия и Капри. Те са съответно на 17 и 7 месеца. Бианка също имаше сестра на име Джана, която загина при трагичен инцидент, когато тя беше на 13 години.Що се отнася до другите членове на семейството на Бианка, имената на баба и дядо й са Джо и Пам. Шая Брайънт и Шариа Брайънт са нейни лели. Тя е родена в Лос Анджелис, Калифорния, и като такава националността й е американска. Въпреки това няма налична информация за образованието или етническата принадлежност на Бианка.

Бианка е още дете, но е посещавала доста баскетболни мачове със семейството си. Тя имаше прекрасно детство като дъщеря на публична фигура до трагичната смърт на двама членове на семейството, баща Коби и сестра Джана, на 26 януари 2020 г.

Височина и тегло на Бианка Брайънт

Колко висока е Бианка Брайънт? Няма налична точна информация за измерванията на тялото й. Независимо от това, поради трансформациите на тялото й, статистики като нейната височина, тегло, гърди-талия-ханш, размер на роклята и т.н. ще продължат да се променят в продължение на няколко години. По същия начин косата й е тъмно кестенява, а очите й са в същия цвят.

  Бианка Брайънт

Бианка Брайънт (Източник: Instagram)

Професионална кариера на Бианка Брайънт

Що се отнася до професията, Бианка Брайънт е дъщеря на баскетболната легенда Коби Брайънт. На тригодишна възраст не се занимава с никаква професия. По същия начин баща й, Коби, е легендарен баскетболист, който е играл за Лос Анджелис Лейкърс до пенсионирането си през 2016 г. Той започва да носи фланелка номер 8, преди да премине към номер 24. Професионалният живот на майка й е неизвестен; въпреки това, тя е била мажоретка на университета по време на гимназиалните си години.

Джана Брайънт, една от сестрите й, се стреми да бъде професионална баскетболистка като баща си и дядо си. Тя играеше за отбора си от средното училище и се надяваше един ден да играе за женския баскетболен отбор на UConn Huskies.

Коби също видя Джана като тази, която ще пренесе семейното баскетболно наследство на следващото поколение. За съжаление, в неделя, 26 януари 2020 г., трагичен инцидент отне общите им мечти, както и живота на баща и дъщеря.

Връзки и отношения с Бианка Брайънт

С кого се среща Бианка Брайънт? В момента Бианка не е необвързана. Тя е много млада, така че няма шанс за романтично участие. Като се има предвид нейният примамлив външен вид и шампанска личност, тя е длъжна да привлече множество ухажори в близко бъдеще.

Бианка Брайънт Нетуърт

Нетното състояние на Бианка Брайънт е около 2 милиона долара към 2021 г.

Социална медия

По отношение на социалните медии тя все още няма акаунти. Баща й често публикува нейни снимки в профила си в Instagram, @kobebryant. Тя също може да бъде намерена във всяка новинарска статия за нейния баща.

Също така, знайте за Нетна стойност на Наталия Брайънт, биография, възраст, националност

Факти

  1. Нейното щастливо число е 8.
  2. Щастливият й камък е тюркоаз.
  3. Щастливият й цвят е оранжев.

Популярни Публикации