Bhasha Sumbli- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Бхаша Сумбли е начинаеща актриса от Джаму и Кашмир в Индия. Сега тя е добре известна с участието си във филма 'Кашмирските досиета'. Шрада е много щастлив, че е избран за този фантастичен филм, режисиран от Вивек Агнихотри. Работила е с редица известни и опитни боливудски изпълнители, като Anupam Kher, Mithun Chakraborty и други.

Шарда Пандит, главният герой в този филм, беше изигран от нея. Целият филм е базиран на индуисткия геноцид, извършен през 1990 г.

Бхаша наскоро публикува снимка в Instagram, предупреждавайки, че за първи път от 32 години който и да е щат в света, да не говорим за един от най-демократичните и либерални щати в Съединените щати – Роуд Айлънд, официално е признал Кашмирския геноцид на индусите, благодаря за много малък филм, наречен #TheKashmirFiles. Моля, прочетете тази ОФИЦИАЛНА КЛАМАЦИЯ и определете кой е преследвачът и кой трябва да бъде наказан. Това стана възможно благодарение на новото ръководство и ефективната външна политика, основана на хуманизма. Добре дошли в #НоваИндия.Тя е доволна, че някой извън Индия е загрижен за несправедливостта, понесена от повече от 500 000 кашмирски индуси по време на геноцида в Кашмир през 1990 г. Повече информация за това момиче, което сега е успешен боливудски актьор, можете да намерите тук.

  Бхаша Сумбли

Bhasha Sumbli Wiki/Bio

Wiki, биография на Бхаша Сумбли (ранен живот, роден град и образование)

Биографични данни на Бхаша Сумбли: Родена в Сринагар през 90-те години на миналия век, тя започва да учи театър под ръководството на светила на кашмирския народен театър като Моти Лал Кхему. На 15-годишна възраст момичето със скрит талант се вдъхновява от много неща и написва първата си пиеса. Тя продължава да пише редица пиеси, някои от които дори са публикувани в национални периодични издания.

Освен това е написала научни статии за античния и популярния театър. „Rang Prasang“ на Националното училище по драма публикува тези учебни публикации. Бхаша Сумбли по-късно завършва Националното училище по драма в Ню Делхи. През 2014 г. е удостоена с престижната театрална награда 'Инлакс'.

Г-ца Бхаша е обучена в индийската класическа актьорска форма на Гопал Вену „Koodiyatta“, древен стил на актьорско майсторство в Индиана. По-късно тя се премести в Мумбай, за да продължи кариерата си.

БИО/Уики на Бхаша Сумбли

Пълно истинско име Бхаша Сумбил
псевдоним Бхаша
Популярни за Играе роля във филма Досиетата Кашмир
език не
Име на училище Местно училище
колеж Национално училище по драма в Ню Делхи
образование Завършил Театър
Професия актьор
Зодия Не се знае
Националност индийски
каста Кашмирски пандит
Нетна стойност 1 Crore INR
Възраст (към 2022 г.) 28-30 години.
Дата на раждане ч/б 1993-1991г
Място на раждане Сринагар
Сегашен адрес Мумбай

Семейство Bhasha Sumbli (Националност и каста)

Wikia Bhasha Sumbli – Тя разкри в интервюто, че е дъщеря на г-н Агни Шекхар и Шама Каул, две забележителни литературни фигури.

Родителите й са възпитали в нея цялата й интелектуална и естетическа чувствителност. Тя с радост вярва, че живите връзки между книгите и театрите са направили нейното театрално и актьорско пътешествие смислено и просто поради силния произход на нейните родители.

Бхаша Сумбли гордо заявява, че пъстрата култура на Джаму е повлияла на живота й и дори й е позволила да развие професията си в театъра и киното, когато е живяла в Джаму и Кашмир с родителите си.

Bhasha Sumbli Височина, Тегло

Номер на обувка 6 САЩ (5 UK)
Татуировки не
Измервания на тялото Гърди-34, Бюст-34, Талия-28
Отличителни черти Сладка усмивка
Цвят на очите черен
Дължина на косата Дълги
Цвят на косата черен
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг

кариера

Забележителната кариера на Бхаша започва, когато тя пътува до Мумбай, за да придобие допълнителни актьорски умения. Когато посети Мумбай, тя стана член на факултета на школата по актьорско майсторство Anupam Kher’s Actor Prepares. По-късно тя се появява във втория и третия сезон на индийския Best Dramebaaz на Zee TV. Там е работила като треньор по актьорско майсторство. Bhasha Sumbli също така остава актьорски майстор или гуру за актьорската риалити програма на Sony TV „Sabse Bada Kalakaar“.

Бхаша също е обучавал телевизионни водещи в зрелищни IPL чат програми „Super Funday“ в мрежите на Star Television.

По-късно тя участва заедно с актрисата Швета Тивари в телевизионния сериал Mere Dad ki Dulhan. Тя също е работила като актьор във филма Chhapaak, който излезе през 2020 г.

И сега, през март 2022 г., тя участва в „Кашмирските досиета“, най-почитаният филм на месеца. Тя е работила като асистент-режисьор на не кой да е, а на най-известния режисьор на Боливуд, г-н Вивек Агнихотри, в допълнение към актьорството в „Досиетата Кашмир“.

Bhasha Sumbli Съпруг, брак

Опитът на Бхаша като актьор, ментор и драматург й даде възможност да работи с различни господа, които споделят нейната личност, възгледи и харизма. Тя обаче не е започнала връзка с никого. Bhasha Sumbli обаче има редица мъже приятели, които я подкрепят, но не са нейни любовници.

Тя е публикувала своя снимка в Instagram с редица приятели, с които обича да обсъжда личните си идеи и трудности.

Нетната стойност на Бхаша Сумбли

Бхаша не е работила на ниво, което би й осигурило значителна заплата по време на кариерата й. Въпреки това, работейки в поддържаща роля или дори като инструктор по актьорско майсторство, тя е натрупала нетна стойност от около една крора индийски рупии. Ние обаче сме уверени, че печалбите и източниците на пари на Бхаша Сумбли ще нараснат през следващите години, тъй като тя работи усилено, за да постигне по-голям успех и слава в живота си.

Любопитни факти

  • Тя дебютира в Instagram на 10 май 2017 г. Към днешна дата тя има приблизително 5000 последователи в своя Instagram.
  • Тя изигра ролята на „Сита“ по-рано, когато беше актьорски ментор в риалити шоуто Sabse Bada Kalakar.
  • Бхаша обича да яде традиционната кашмирска храна.
  • Тя обича да носи индийски сарита и костюми.
  • Бхаша обича да се моли на богинята Сарасвати.

Популярни Публикации