Бетси Суон - възраст, нетно състояние, височина, съпруг, националност

Бетси Уудръф Суон е политически репортер и журналист от Съединените щати. Бетси Уудръф Суон също се появява в различни токшоута, за да изрази мнението си за текущите събития. Понастоящем тя е политически репортер за американския новинарски уебсайт „The Daily Beast“. Тя също така докладва за президентските избори през 2016 г. научете повече за нетната стойност на Betsy Swan, възраст, биография, височина, съпруг, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Бетси Суон
Дата на раждане: 31 октомври 1989 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Скорпион
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Женски пол
Държава: Америка
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Запознанства Джонатан Суон
Заплата 000 до 000 на година
Цвят на очите светлокафяви очи
Цвят на косата кафява коса
Родно място Пърселвил, Вирджиния
Националност американски
Религия Кристиян
образование завършва Hillsdale College със степен по английски език
баща Скот Уудръф
Майка Джейн Тарп Уудръф
Братя и сестри Крис Уудръф, Джейн Уудръф
деца Естер Джейн Суон
Twitter Бетси Суон в Twitter
Instagram Instagram на Бетси Суон
IMDB Бетси Суон IMDB
Седмица Betsy Swan Wiki

Възраст и ранен живот на Бетси Суон

Бетси Уудръф Суон е родена в Пърселвил, Вирджиния, на 31 октомври 1989 г. В момента е на 31 години. Бетси Уудръф е дъщеря на Скот и Джейн Тарп Уудръф. Майка й получава маркетингова степен от Университета на Мисури. В Patrick Henry College Bookstore тя също е работила като помощник в книжарница. Бетси има двама братя на име Крис и Джейн Уудръф.

Крис работи като изпълнителен директор на Life Raft International, а Джейн работи в Dunlap Bennett & Ludwig. Нейните родители са отгледали нея и двамата й братя. Освен това няма информация за нейните приятели от детството. Можем да предположим, че детството й е било щастливо и радостно. От малка винаги е искала да бъде журналист.Що се отнася до нейното образование, Бетси винаги е имала силен интерес към журналистиката. През 2012 г. завършва Hillsdale College със степен по английски език.

Височина и тегло на Бетси Суон

Колко висока е Бетси Суон? Бетси Уудръф е слаба бяла дама. Тя е висока 5 фута 5 инча (1,68 м) и тежи приблизително 57 кг (125 паунда). Очите й са светлокафяви, а косата й е кафява. Няма допълнителна информация за другите й измервания на тялото.

  Бетси Суон

Бетси Суон със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Бетси Уудръф имаше силен интерес към новините и журналистиката от дете. Родителите й също я насърчават да успее като политически писател и репортер, поради нейния ентусиазъм и интерес към журналистиката. Тя работи за „Националния институт за преглед“ през първите си две години в колежа. Тя беше член на училищната „Програма за журналистика на Дау“ заради способностите си за писане и репортаж. Тя е редактор на копия и репортер за „The Hillsdale Collegian.“ Тя е редактор за „City News.“ Освен това работи като политически писател за Washington Examiner, имала е летни стажове и е работила като репортер за Toledo Безплатен експресен и национален преглед.

След това, през март 2015 г., тя работи като политически новинарски репортер за „The Daily Beast“. Там тя говори за всичко – от политика до поп култура. Освен това тя работи в политиката. Тя беше известна политическа фигура. По време на кампанията за президентските избори в САЩ през 2016 г. тя внимателно следеше новините. Освен това тя докладва за разследването на Робърт Мюлер за намесата на Русия в изборите и различни въпроси на „Конгреса“. Тя докладва за Министерството на правосъдието, имиграцията и федералното правоприлагане, наред с други неща. Тя се появява в няколко политически токшоута, включително „Morning Joe“, „Fox Business“ и „Hardball with Chris Matthews“. Тя все още работи като политически репортер за „The Daily Beast“ и е натрупала слава и богатство.

Нетната стойност на Бетси Суон 2022 г

Колко богата е Бетси Суон? Бетси Уудръф е работила за редица новинарски уебсайтове от тийнейджърска възраст. Тя изкарва добре като журналист от началото на кариерата си. В момента репортерът работи за „The Daily Beast“ и можем да предположим, че годишната заплата на Уудръф варира между 69 000 и 75 000 долара. Нетното състояние на Бетси Суон се оценява на около 1 милион долара към 2022 г .

Бетси Суон Съпруг и брак

Кой е съпругът на Бетси Суон? На 14 септември 2019 г. Бетси Уудръф се омъжи за репортера на Axios Джонатан Суон. Те имаха дългогодишна връзка с Джонатан, австралийски журналист, който в момента работи като политически репортер за „AXIOS Media.“ Бетси и Джонатан се ожениха през 2018 г. Тя също така разкри, че първото й дете, Естер Джейн Суон, ще се роди на септември 9, 2020 г.

Бетси не е въвлечена в никакви слухове или противоречия до ден днешен. Тя напредва в професионалната си кариера, като същевременно поддържа личния си живот.

Също така, знайте за Нетната стойност на Крис Янсинг, възраст, биография, височина, съпруг .

Популярни Публикации