Бетси Старк- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бетси Старк е медиен изпълнителен директор, телевизионна личност, журналист и новинарски кореспондент със седалище в Съединените щати. В момента Бетси Старк работи в Ogilvy Public Relations като директор по управление на съдържанието и медийната стратегия. По същия начин Журналистката стана известна благодарение на четирите си награди Еми по време на журналистическата си кариера. Знайте всичко за Бетси Старк- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Бетси Старк
Пол: Женски пол
Професия: Американски медиен ръководител, телевизионна личност, журналист и кореспондент на новини
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Националност американски
образование Смит колеж
деца (2) Бен и Сара

Биография на Бетси Старк

Бетси Старк е запазила ранния си живот и родното си място в тайна. По същия начин, въз основа на външния й вид, тя вероятно е в средата на 40-те. Освен това известният журналист е роден в някои региони на Съединените щати. Отново, докато много от обстоятелствата по нейното раждане остават неизвестни, тя без съмнение е от американска националност и кавказки расов произход.

Тя не е разкрила самоличността на членовете на семейството си, когато става въпрос за нейното семейно наследство. По същия начин ни липсва информация за членовете на нейното семейство и уникалността на нейните родители. Освен това в интернет няма информация за членовете на нейното семейство. Отново не знаем кое учебно заведение е записала. Освен това източник заяви, че тя има много сдържан и тих характер. Първоначално тя посещава местна гимназия по отношение на образованието на знаменитостта. Освен това тя посещава Smith College в Нортхемптън, Масачузетс, след като завършва гимназия.Височина и тегло

Американският журналист притежава атлетично телосложение. Отново тя е висока 5 фута 4 инча и тежи 56 килограма. По същия начин знаменитият журналист има кестенява коса и тъмнокафяви очи.

кариера

Бетси Старк е медиен изпълнителен директор, телевизионна личност, журналист и новинарски кореспондент, базиран в Съединените щати. По същия начин тя в момента действа като управляващ директор на Ogilvy Public Relations за съдържание и медийна стратегия. Освен това тя е известна с десетилетия си опит като награждаван финансов репортер и водеща, особено като бизнес кореспондент на ABC News.

Журналистката започва своята телевизионна кариера като продуцент на документален филм за Inside Story на PBS, за който печели награда Еми за изключителни разследващи репортажи през 1983 г. за работата си по случая CBS News срещу Уилям Уестморланд. През 1988 г. тя се присъединява към Dow Jones като журналист за седмичния Wall Street Journal Report, като в крайна сметка се издига до позиция на старши продуцент. През 1996 г. тя е назначена за водеща и редактор на Heard on the Street A.M., ежедневна програма за бизнес новини.

Журналистката е известна с десетилетията си на постижения като награждаван финансов репортер и водеща. От 1998 г. до 2010 г. Старк управлява бизнес и икономическото покритие на мрежата, включително отразяването на Голямата рецесия. Нейните истории бяха включени в ABC World News Tonight, Good Morning America, This Week и други предавания на ABC News, водени от Питър Дженингс и Чарлз Гибсън.

По същия начин, по време на мандата му в ABC, тя беше един от най-често появяващите се репортери в мрежовата телевизия, класирайки се в първите двадесет в списъка на Tyndall Report за най-ефирни изяви. През 2008 г., по време на финансовата криза, тя беше една от петте най-добри постижения на Тиндал. По подобен начин в края на 2010 г. тя започна да изпраща материали в PBS NewsHour. Освен това тя включи функция за инициативата Patchwork Nation на PBS. Инициативата проучи въздействието на рецесията върху междинните избори през 2010 г.

Нетната стойност на Бетси Старк

Въпреки че говорим за нетната стойност, репортерът на знаменитости несъмнено е натрупал значителни богатства през цялата си кариера. Бетси Старк в момента струва 5 милиона долара към октомври 2022 г.

Бетси Старк Съпруг и брак

Тя е омъжена дама. По същия начин тя не е разкрила името на съпруга си или годината, в която са се оженили. Освен това тя е майка на син и дъщеря. Имената им са Бен и Сара и те са съответно адвокати и писатели.

Популярни Публикации